MADO

Nehabernevsehir Ailesi Yemekte Buluştu

Gündem 10.01.2023 - 22:15, Güncelleme: 11.01.2023 - 08:28
 

Nehabernevsehir Ailesi Yemekte Buluştu

İnternet Sitemiz köşe yazarlari yönetim kadrosu ve ekibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yemekte buluştu

Dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak, Gazetecilerin anıldığı hatırlandığı özel bir gündü Artık her yıl geleneksel hale gelen ve site imtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer'in Organize ettiği 10 Ocak Geleneksel Aile yemeği dün akşam düzenlendi. Başer'in ev sahipliğindeki yemeğe her hafta yazılarıyla gündem belirleyen site yazarlarımız, Site Haber Editörleri ve çalışanlar katıldı. Sitemiz imtiyaz sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer bir konuşma yaptı. Başer "Tüm Ailemizle bu akşam bu özel günde ve akşamda bir arada olmak çok güzel, Arkadaşlarımın gününü Kutluyorum, Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
İnternet Sitemiz köşe yazarlari yönetim kadrosu ve ekibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yemekte buluştu

Dün Çalışan Gazeteciler Günü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak, Gazetecilerin anıldığı hatırlandığı özel bir gündü

Artık her yıl geleneksel hale gelen ve site imtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer'in Organize ettiği 10 Ocak Geleneksel Aile yemeği dün akşam düzenlendi.

Başer'in ev sahipliğindeki yemeğe her hafta yazılarıyla gündem belirleyen site yazarlarımız, Site Haber Editörleri ve çalışanlar katıldı.

Sitemiz imtiyaz sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer bir konuşma yaptı.

Başer "Tüm Ailemizle bu akşam bu özel günde ve akşamda bir arada olmak çok güzel, Arkadaşlarımın gününü Kutluyorum, Kendilerine çok teşekkür ediyorum"

dedi. IMG-20230110-214057-730-x-410-piksel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.