MADO

Başer'den 10 Ocak Kutlaması

Nevşehir 09.01.2023 - 20:20, Güncelleme: 10.01.2023 - 08:24
 

Başer'den 10 Ocak Kutlaması

Sorunlarımız önem sırasına alınamayacak kadar büyük, karmaşık ve birbirini etkileyen niteliktedir.

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başer “2023 yılının, medya sektöründe yaşanan sorunların çözümlenme yılı olmasını diliyorum” dedi. Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer "10 Ocak 1961 tarihi, basında çalışanların haklarına ilişkin 212 sayılı yasanın uygulanmaya başlandığı gün olarak bugün kutlanmaktadır, “Sektörde yaşanan sorunlar nedeniyle bu günü bayram değil, dayanışma günü” olarak kutluyoruz. Zira basın sektörünün zor bir dönemden geçmektedir. Mesleki yasaların çıkarılmasından basın özgürlüğüne kadar birçok konuda düzenleme beklenmektedir. Sorunlarımız önem sırasına alınamayacak kadar büyük, karmaşık ve birbirini etkileyen niteliktedir. Medya sektörü, ekonomik sorunların yanı sıra yasal düzenleme eksiklikleri, basın özgürlüğü, yetişmiş eleman sıkıntısı, teknik altyapı, istihdam ve etik değerlerin farkında olmadan ya da bilerek ötelenmesi gibi sorunlarla karşı karşıyadır ” dedi..
Sorunlarımız önem sırasına alınamayacak kadar büyük, karmaşık ve birbirini etkileyen niteliktedir.

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başer “2023 yılının, medya sektöründe yaşanan sorunların çözümlenme yılı olmasını diliyorum” dedi.

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer "10 Ocak 1961 tarihi, basında çalışanların haklarına ilişkin 212 sayılı yasanın uygulanmaya başlandığı gün olarak bugün kutlanmaktadır, “Sektörde yaşanan sorunlar nedeniyle bu günü bayram değil, dayanışma günü” olarak kutluyoruz.

Zira basın sektörünün zor bir dönemden geçmektedir. Mesleki yasaların çıkarılmasından basın özgürlüğüne kadar birçok konuda düzenleme beklenmektedir.

Sorunlarımız önem sırasına alınamayacak kadar büyük, karmaşık ve birbirini etkileyen niteliktedir.

Medya sektörü, ekonomik sorunların yanı sıra yasal düzenleme eksiklikleri, basın özgürlüğü, yetişmiş eleman sıkıntısı, teknik altyapı, istihdam ve etik değerlerin farkında olmadan ya da bilerek ötelenmesi gibi sorunlarla karşı karşıyadır ” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.