MADO

Başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Nevşehir 28.12.2022 - 19:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 08:27
 

Başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirildi

(NEVESOB) 2022 yılı başkanlar kurulu toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) 2022 yılı başkanlar kurulu toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı açılışı ve yoklamanın ardından ebediyete intikal eden esnaf ve sanatkarlar ile aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Pınarbaşı'nın açılış konuşması ile toplantı başladı ve gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2022 yılı mali tabloları ve gelir-gider durumu, 2022 yılı yapılan çalışmalar ve birliğin genel durumu, odaların, esnafların mevcut durumu ve sıkıntıları görüşüldü. Toplantının kapanışında Pınarbaşı mevcut durumu kurula ifade ettiğini ve yapacakları tüm çalışmalarda istişare içerisinde olacaklarını belirtti. Pınarbaşı katılım sağlayan oda başkanlarına teşekkür ederek 2023 yılının esnaf ve sanatkarlar açısından kazançlı ve bereketli bir yıl olması temenni etti.
(NEVESOB) 2022 yılı başkanlar kurulu toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) 2022 yılı başkanlar kurulu toplantısı Mehmet Pınarbaşı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı açılışı ve yoklamanın ardından ebediyete intikal eden esnaf ve sanatkarlar ile aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Pınarbaşı'nın açılış konuşması ile toplantı başladı ve gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesine geçildi.

Gündemde yer alan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2022 yılı mali tabloları ve gelir-gider durumu, 2022 yılı yapılan çalışmalar ve birliğin genel durumu, odaların, esnafların mevcut durumu ve sıkıntıları görüşüldü.

Toplantının kapanışında Pınarbaşı mevcut durumu kurula ifade ettiğini ve yapacakları tüm çalışmalarda istişare içerisinde olacaklarını belirtti.

Pınarbaşı katılım sağlayan oda başkanlarına teşekkür ederek 2023 yılının esnaf ve sanatkarlar açısından kazançlı ve bereketli bir yıl olması temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.