MADO

Türkiye'nin İlk Gastronomi Okulu Açıldı

Gündem 27.12.2022 - 14:20, Güncelleme: 27.12.2022 - 14:20
 

Türkiye'nin İlk Gastronomi Okulu Açıldı

Unlu Mamuller ve Eğitim mutfağını gezen Bakan Özer ve Haziruna burada çeşitli ikramlarda yapıldı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Türkiye'nin ilk Gastronomi Okulu düzenlenen törenle, Milli Egitim Bakanı Prof.Dr.Mahmut Özer ve İlgililer tarafından açıldı. Açılış Töreninde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile Milli Egitim Bakanı Prof.Dr. Mahmut Özer birer konuşma yaptı. Bakan Özer "Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu hale gelmesinde emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kadim şehirde Türkiye'de ilk olan Gastronomi lisesi açılmasını çok önemsiyoruz, hayırlı olsun" dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesı Milli Egitim Bakanı Prof.Dr. Mahmut Özer,Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve davetliler tarafından kesildi. Daha sonra üst katlarda bulunan Unlu Mamuller ve Eğitim mutfağını gezen Bakan Özer ve Haziruna burada çeşitli ikramlarda yapıldı.
Unlu Mamuller ve Eğitim mutfağını gezen Bakan Özer ve Haziruna burada çeşitli ikramlarda yapıldı.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Türkiye'nin ilk Gastronomi Okulu düzenlenen törenle, Milli Egitim Bakanı Prof.Dr.Mahmut Özer ve İlgililer tarafından açıldı.

Açılış Töreninde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile Milli Egitim Bakanı Prof.Dr. Mahmut Özer birer konuşma yaptı.

Bakan Özer "Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu hale gelmesinde emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kadim şehirde Türkiye'de ilk olan Gastronomi lisesi açılmasını çok önemsiyoruz, hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesı Milli Egitim Bakanı Prof.Dr. Mahmut Özer,Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve davetliler tarafından kesildi.

Daha sonra üst katlarda bulunan Unlu Mamuller ve Eğitim mutfağını gezen Bakan Özer ve Haziruna burada çeşitli ikramlarda yapıldı.

FB-IMG-1672139325263 FB-IMG-1672139319292 FB-IMG-1672139316081
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.