MADO

Kapadokya En Çok Para Harcanan Bölge Oldu

Gündem 26.12.2022 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2022 - 10:31
 

Kapadokya En Çok Para Harcanan Bölge Oldu

2022 yılında geçen yılın aynı dönemine kıyasla daha çok turisti ağırlayan peri bacaları

Kapadokya Bölgesine gelen Turistlerin Türkiye'de En çok harcama yaptığı destinasyon Kapadokya bölgesi oldu. Türkiye’ye gelen turistlerin en çok rağbet gösterdiği iller ise sırasıyla İstanbul (%43), Antalya (%20) ve Muğla (%8,7) olurken en çok para harcanan bölge ise Kapadokya oldu. Özellikle Avrupa ve Asya Pasifik ülkelerinden bölgemize gelen turistlerin yoğun ilgisiyle harcamalarda yüzde 155’lik artışa ulaşarak, en yüksek büyüme oranının sahibi şehir Nevşehir oldu. 2022 yılında geçen yılın aynı dönemine kıyasla daha çok turisti ağırlayan peri bacaları şehrinin misafirleri Avustralya, İtalya, İngiltere, Endonezya ve İspanya’dan geldi.
2022 yılında geçen yılın aynı dönemine kıyasla daha çok turisti ağırlayan peri bacaları
Kapadokya Bölgesine gelen Turistlerin Türkiye'de En çok harcama yaptığı destinasyon Kapadokya bölgesi oldu.

Türkiye’ye gelen turistlerin en çok rağbet gösterdiği iller ise sırasıyla İstanbul (%43), Antalya (%20) ve Muğla (%8,7) olurken en çok para harcanan bölge ise Kapadokya oldu.

Özellikle Avrupa ve Asya Pasifik ülkelerinden bölgemize gelen turistlerin yoğun ilgisiyle harcamalarda yüzde 155’lik artışa ulaşarak, en yüksek büyüme oranının sahibi şehir Nevşehir oldu.

2022 yılında geçen yılın aynı dönemine kıyasla daha çok turisti ağırlayan peri bacaları şehrinin misafirleri Avustralya, İtalya, İngiltere, Endonezya ve İspanya’dan geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.