MADO

Devlet Hastanesinde Tadilat Başladı

Nevşehir 24.12.2022 - 14:18, Güncelleme: 24.12.2022 - 14:18
 

Devlet Hastanesinde Tadilat Başladı

Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz" açıklaması yapıldı.

Nevşehir Devlet Hastanesinde bir süre önce gündeme gelen özellikle ıslak zeminlere ilişkin sıkıntı çözülüyor. Bu konuda tadilat çalışmaları başladı. Nevşehir Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada "Hastanemiz ana bina yataklı servislerindeki tuvalet ve banyoların ıslak zeminlerinin yenilenmesi, yıpranan klozet ve lavaboların değiştirilmesi için ihale edilen tadilat çalışması başlatılmıştır. Tadilat çalışması sağlık hizmeti sunumunda en ufak bir aksamaya mahal vermemek amacıyla kademeli olarak devam edecek olup, tamamlandığında hastalarımıza daha temiz ve konforlu hasta odalarında sağlık hizmeti alma imkânı sağlanmış olacaktır. Tadilat süresince verdiğimiz rahatsızlık için özür diler, anlayışınız için teşekkür eder, tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz" açıklaması yapıldı.
Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz" açıklaması yapıldı.
Nevşehir Devlet Hastanesinde bir süre önce gündeme gelen özellikle ıslak zeminlere ilişkin sıkıntı çözülüyor.

Bu konuda tadilat çalışmaları başladı. Nevşehir Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada "Hastanemiz ana bina yataklı servislerindeki tuvalet ve banyoların ıslak zeminlerinin yenilenmesi, yıpranan klozet ve lavaboların değiştirilmesi için ihale edilen tadilat çalışması başlatılmıştır.

Tadilat çalışması sağlık hizmeti sunumunda en ufak bir aksamaya mahal vermemek amacıyla kademeli olarak devam edecek olup, tamamlandığında hastalarımıza daha temiz ve konforlu hasta odalarında sağlık hizmeti alma imkânı sağlanmış olacaktır.

Tadilat süresince verdiğimiz rahatsızlık için özür diler, anlayışınız için teşekkür eder, tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz" açıklaması yapıldı.

FB-IMG-1671880371479 FB-IMG-1671880369051 FB-IMG-1671880366598
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.