MADO

İYİ Parti Heyetinden Sitemize Ziyaret

Nevşehir 23.12.2022 - 15:29, Güncelleme: 01.01.2023 - 13:36
 

İYİ Parti Heyetinden Sitemize Ziyaret

İyi Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli başkanlığındaki Heyet Sitemiz ve KGK'yı ziyaret etti.

Bir süre İl Başkanı olarak göreve başlayan Alihan Kuzeyli başkanlığındaki,heyette İyi Nevşehir Merkez ilçe başkanı Gürbüz Ekici,İyi Parti Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Usalan ve Partililer yer aldı. Sitemiz imtiyaz sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi Muammer Başer heyete hem sitemiz hakkinda hemde Küresel Gazeteciler Konseyi çalışmaları hakkında bilgiler verirken bu nazik ziyaret içinde teşekkür etti. İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Alihan Kuzeyli "Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz,biz İYİ Parti olarak Nevşehir'deki medya'mız ile iyi ilişkiler kurmak arzusundayız ortak hedefimiz Nevşehir bunun için birlikte çalışmalıyız" dedi. Ziyaret derin bir siyasi sohbet ve birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
İyi Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli başkanlığındaki Heyet Sitemiz ve KGK'yı ziyaret etti.

Bir süre İl Başkanı olarak göreve başlayan Alihan Kuzeyli başkanlığındaki,heyette İyi Nevşehir Merkez ilçe başkanı Gürbüz Ekici,İyi Parti Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Usalan ve Partililer yer aldı.

Sitemiz imtiyaz sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi Muammer Başer heyete hem sitemiz hakkinda hemde Küresel Gazeteciler Konseyi çalışmaları hakkında bilgiler verirken bu nazik ziyaret içinde teşekkür etti.

İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Alihan Kuzeyli "Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz,biz İYİ Parti olarak Nevşehir'deki medya'mız ile iyi ilişkiler kurmak arzusundayız ortak hedefimiz Nevşehir bunun için birlikte çalışmalıyız" dedi.

Ziyaret derin bir siyasi sohbet ve birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. IMG-20221223-WA0011 IMG-20221223-WA0010 IMG-20221223-WA0009 IMG-20221223-153013-730-x-410-piksel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.