MADO

Aktürk,Çam'lıyı Ziyaret Etti

İlçe Haberleri 20.12.2022 - 13:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 13:45
 

Aktürk,Çam'lıyı Ziyaret Etti

Sayın Aktürk, Ürgüp'ü sembolize eden bir plaket takdim etti" açıklaması yapıldı.

Kayserispor geçen hafta sonu yaptığı olağanüstü genel kurul ile Başkan ve Yönetimini değiştirdi. Kayserispor yeni başkanı Ali Çamlı olurken Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'te Çam'lıyı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kayserispor'dan ziyarete ilişkin olarak "Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Mehmet Aktürk, Kulüp Başkanımız Sayın Ali Çamlı'yı tesislerimizde ziyaret etti. Kulübümüze ve Başkanımıza başarılar dileyen Sayın Aktürk, Ürgüp'ü sembolize eden bir plaket takdim etti" açıklaması yapıldı.
Sayın Aktürk, Ürgüp'ü sembolize eden bir plaket takdim etti" açıklaması yapıldı.
Kayserispor geçen hafta sonu yaptığı olağanüstü genel kurul ile Başkan ve Yönetimini değiştirdi.

Kayserispor yeni başkanı Ali Çamlı olurken Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'te Çam'lıyı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kayserispor'dan ziyarete ilişkin olarak "Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Mehmet Aktürk, Kulüp Başkanımız Sayın Ali Çamlı'yı tesislerimizde ziyaret etti.

Kulübümüze ve Başkanımıza başarılar dileyen Sayın Aktürk, Ürgüp'ü sembolize eden bir plaket takdim etti" açıklaması yapıldı.

20221220-133904
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.