MADO

Urgenç'ten Okulları Kapatalım Çağrısı

Nevşehir 20.12.2022 - 08:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 08:33
 

Urgenç'ten Okulları Kapatalım Çağrısı

Urgenç Bu isteğine gerekçe olarak ise son günlerde artan toplumun genelini etkileyen gribal ve boğaz enfeksiyonunu gösterrdi.Urgenç maddeler halinde sıraladığı gerekçelerinde ise

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç'ten Bugün çok önemli bir çıkış geldi.Urgenç yaptığı açıklamada Okulların Kapatılmasını ve Uzaktan eğitime geçilmesini istedi. Urgenç Bu isteğine gerekçe olarak ise son günlerde artan toplumun genelini etkileyen gribal ve boğaz enfeksiyonunu gösterrdi.Urgenç maddeler halinde sıraladığı gerekçelerinde ise ''1-Uzun süredir geçmeyen hastalıkla mücadele etmekteyiz. Öksürük Ateş ses kısıklığı Yaklaşık 1 ayı bulan gribal enfeksiyon influenza, beta, covid salgın boyutuna ulaşmıştır. T.C. Nevşehir Valiliği Ve Nevşehir MEM tedbirleri alıp bir süre eğitime ara vermelidir.   2- Bir süre altyapısı da hazır olan uzaktan eğitime de geçilebilir. Sendika olarak yaptığımız araştırmalar ve eğitimcilerden gelen bilgilere göre çocuklarımızın yarısının hasta olduğu ayrıca öğretmenlerimizden de hasta ve raporlu olanların ciddi sayıda olduğu bilgisine ulaştık.   3-Hastalığın ciddi boyutlara ulaşmadan İnsan sağlığı açısından kalıcı izler bırakmadan belirli bir süre eğitime ara vererek, hastanelerde de gerekli tedbirlerin alınması, yoğunluğun azalması için bir süre eğitime ara verilmesi hususu yetkililer tarafından değerlendirilmelidir'' dedi.
Urgenç Bu isteğine gerekçe olarak ise son günlerde artan toplumun genelini etkileyen gribal ve boğaz enfeksiyonunu gösterrdi.Urgenç maddeler halinde sıraladığı gerekçelerinde ise
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç'ten Bugün çok önemli bir çıkış geldi.Urgenç yaptığı açıklamada Okulların Kapatılmasını ve Uzaktan eğitime geçilmesini istedi.
Urgenç Bu isteğine gerekçe olarak ise son günlerde artan toplumun genelini etkileyen gribal ve boğaz enfeksiyonunu gösterrdi.Urgenç maddeler halinde sıraladığı gerekçelerinde ise ''1-Uzun süredir geçmeyen hastalıkla mücadele etmekteyiz. Öksürük Ateş ses kısıklığı Yaklaşık 1 ayı bulan gribal enfeksiyon influenza, beta, covid salgın boyutuna ulaşmıştır. T.C. Nevşehir Valiliği Ve Nevşehir MEM tedbirleri alıp bir süre eğitime ara vermelidir.
 
2- Bir süre altyapısı da hazır olan uzaktan eğitime de geçilebilir. Sendika olarak yaptığımız araştırmalar ve eğitimcilerden gelen bilgilere göre çocuklarımızın yarısının hasta olduğu ayrıca öğretmenlerimizden de hasta ve raporlu olanların ciddi sayıda olduğu bilgisine ulaştık.
 
3-Hastalığın ciddi boyutlara ulaşmadan İnsan sağlığı açısından kalıcı izler bırakmadan belirli bir süre eğitime ara vererek, hastanelerde de gerekli tedbirlerin alınması, yoğunluğun azalması için bir süre eğitime ara verilmesi hususu yetkililer tarafından değerlendirilmelidir'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.