MADO

Ulutaş Dirlik'in Oğlu Evlendi

Nevşehir 18.12.2022 - 10:06, Güncelleme: 18.12.2022 - 10:06
 

Ulutaş Dirlik'in Oğlu Evlendi

Vali Becel, Dirlik ve Buldak ailelerini tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

Nevşehir'in tanınmış iş insanlarından Ulutaş Dirlik Oğlunu Evlendirdi. Düğün Bürokrasi,Siyaset ve İş Dünyasını bir araya getirdi. Ulutaş Dirlik'in oğlu Ahmet Dirlik Hayatını Cansu Buldak ile birleştirdi.Nikah'ı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk kıydı. Ürgüp ilçesinde düzenlenen Düğün törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran,MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve davetliler katıldı. Nevşehir Valiliği "Mutluluklar diliyoruz.Valimiz İnci Sezer Becel, İl protokol üyeleri ile birlikte Nevşehirli iş insanı Ulutaş Dirlik’in oğlu Ahmet Dirlik ve Cansu Buldak’ın düğün merasimine katılarak, nikah şahitliğini yaptı. Vali Becel, Dirlik ve Buldak ailelerini tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.
Vali Becel, Dirlik ve Buldak ailelerini tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.
Nevşehir'in tanınmış iş insanlarından Ulutaş Dirlik Oğlunu Evlendirdi. Düğün Bürokrasi,Siyaset ve İş Dünyasını bir araya getirdi.

Ulutaş Dirlik'in oğlu Ahmet Dirlik Hayatını Cansu Buldak ile birleştirdi.Nikah'ı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk kıydı.

Ürgüp ilçesinde düzenlenen Düğün törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran,MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve davetliler katıldı.

Nevşehir Valiliği "Mutluluklar diliyoruz.Valimiz İnci Sezer Becel, İl protokol üyeleri ile birlikte Nevşehirli iş insanı Ulutaş Dirlik’in oğlu Ahmet Dirlik ve Cansu Buldak’ın düğün merasimine katılarak, nikah şahitliğini yaptı.

Vali Becel, Dirlik ve Buldak ailelerini tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

20221218-100217 20221218-100214 20221218-095729 20221218-095727
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.