MADO

Ürgüp'te Çözüm Masası Hizmete Girdi

İlçe Haberleri 14.12.2022 - 20:12, Güncelleme: 15.12.2022 - 16:41
 

Ürgüp'te Çözüm Masası Hizmete Girdi

Ürgüp halkına her zaman her şekilde hizmet etmek bizi yolumuzdan döndürmek ayağımıza takoz koymak isteyenlere iftira atanlara inat hizmete devam ediyoruz.

Ürgüp Belediyesi atılımlarına ve yeniliklerine aralıksız devam ediyor. Nerdeyse vatandaşın her ihtiyacına yönelik olarak bir yenilik hayata geçiren Ürgüp Belediyesi şimdide ÇÖZÜM MASASI'nı hayata geçirdi. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün çok önem verdiği Çözüm Masasının özel de bir telefonu olacak. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Amacımız Ürgüp halkına her zaman her şekilde hizmet etmek bizi yolumuzdan döndürmek ayağımıza takoz koymak isteyenlere iftira atanlara inat hizmete devam ediyoruz. Yepyeni bir olanağı halkımızın hizmetine sunmuş buluuyoruz,Çözüm Masası Birimimiz ve Çözüm Odaklı İletişim Hattı 444 50 77’yi sizlerle paylaşmak istiyorum.Zaman Kaybını Önleme,Hızlı Çözüm Üretme ve Etkin Denetleme gibi bir çok amacı gerçekleştirmek üzere kurduğumuz bu sistemi hayata geçiriyoruz.Sizlere bir telefon kadar yakınız'' dedi.
Ürgüp halkına her zaman her şekilde hizmet etmek bizi yolumuzdan döndürmek ayağımıza takoz koymak isteyenlere iftira atanlara inat hizmete devam ediyoruz.

Ürgüp Belediyesi atılımlarına ve yeniliklerine aralıksız devam ediyor. Nerdeyse vatandaşın her ihtiyacına yönelik olarak bir yenilik hayata geçiren Ürgüp Belediyesi şimdide ÇÖZÜM MASASI'nı hayata geçirdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün çok önem verdiği Çözüm Masasının özel de bir telefonu olacak. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Amacımız Ürgüp halkına her zaman her şekilde hizmet etmek bizi yolumuzdan döndürmek ayağımıza takoz koymak isteyenlere iftira atanlara inat hizmete devam ediyoruz.

Yepyeni bir olanağı halkımızın hizmetine sunmuş buluuyoruz, Çözüm Masası Birimimiz ve Çözüm Odaklı İletişim Hattı 444 50 77’yi sizlerle paylaşmak istiyorum.Zaman Kaybını Önleme,Hızlı Çözüm Üretme ve Etkin Denetleme gibi bir çok amacı gerçekleştirmek üzere kurduğumuz bu sistemi hayata geçiriyoruz.Sizlere bir telefon kadar yakınız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.