MADO

UNİLİG Nevşehir'de Organize Edilecek

Spor 13.12.2022 - 19:56, Güncelleme: 14.12.2022 - 06:37
 

UNİLİG Nevşehir'de Organize Edilecek

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafınan düzenlenecek olan Basketbol bölgesel Lig Maçları Nevşehir'de oynanacak. 19-23 Aralık Tarihleri arasında düzenlenecek müsabakalara toplam 15 ayrı Üniversite takımının katılması bekleniyor.

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Türkiye Genelide önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafınan düzenlenecek olan Basketbol bölgesel Lig Maçları Nevşehir'de oynanacak. 19-23 Aralık Tarihleri arasında düzenlenecek müsabakalara toplam 15 ayrı Üniversite takımının katılması bekleniyor. Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada ''Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan ÜNİLİG (Üniversiteler Süper Ligi) Basketbol Bölgesel Lig Müsabakalarına tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz davetlidir. 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında NEVÜ Spor Merkezi Tesislerimiz ve Avanos Atatürk Spor Salonunda oynanacak müsabakalara NEVÜ Kadın/Erkek Basketbol takımının da içinde olduğu 15 takım katılacaktır. Müsabakalara ''Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi,Erciyes Üniversitesi,Abant İzzet Baysal Üniversitesi,Selçuk Üniversitesi,Eskişehir Teknik Üniversitesi,Eskişehir Osmangazi Üniversitesi,Dumlupınar Üniversitesi,Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi gibi takımlar katılacaktır'' denildi..
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.