MADO

NTB Başkanı Salaş'tan Davet

Gündem 29.11.2022 - 21:04, Güncelleme: 30.11.2022 - 08:29
 

NTB Başkanı Salaş'tan Davet

Tüm borsa üyelerimizi ve çiftçilerimizi, Nevşehir Tarım Fuarı'nı gezmeye davet ediyoruz" dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Nevşehir Halkını Tarım Fuarına Davet etti. Salaş açıklamasında "Nevşehir 'de ilk kez düzenlenecek olan "Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı" için geri sayım başladı. Tarım ve Orman Bakanlığının desteği ve paydaşlarımızın katkılarıyla Nevşehir'imizde ilk defa "Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı" düzenlenecektir. Nevşehir'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Fuarda tarım, tarım teknolojileri, tohum, gübre, yem, sulama üniteleri, seracılık, ilaçlama, hayvancılık teknolojileri, gıda ve gıda endüstrisi ürün grupları yer alacak. Ayrıca, birçok sektörden firma fuarda ürünlerini sergileyerek vatandaşlara tanıtım ve satışta bulunacaktır. 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Nevşehir Kapalı Pazar yerinde gerçekleşecek olan fuar 10.30 – 17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacaktır. Tüm borsa üyelerimizi ve çiftçilerimizi, Nevşehir Tarım Fuarı'nı gezmeye davet ediyoruz" dedi.
Tüm borsa üyelerimizi ve çiftçilerimizi, Nevşehir Tarım Fuarı'nı gezmeye davet ediyoruz" dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Nevşehir Halkını Tarım Fuarına Davet etti.

Salaş açıklamasında "Nevşehir 'de ilk kez düzenlenecek olan "Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı" için geri sayım başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığının desteği ve paydaşlarımızın katkılarıyla Nevşehir'imizde ilk defa "Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı" düzenlenecektir.

Nevşehir'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Fuarda tarım, tarım teknolojileri, tohum, gübre, yem, sulama üniteleri, seracılık, ilaçlama, hayvancılık teknolojileri, gıda ve gıda endüstrisi ürün grupları yer alacak.

Ayrıca, birçok sektörden firma fuarda ürünlerini sergileyerek vatandaşlara tanıtım ve satışta bulunacaktır.

1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Nevşehir Kapalı Pazar yerinde gerçekleşecek olan fuar 10.30 – 17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacaktır.

Tüm borsa üyelerimizi ve çiftçilerimizi, Nevşehir Tarım Fuarı'nı gezmeye davet ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.