MADO

Belediye Meclisi Toplantısı Yapılacak

Nevşehir 29.11.2022 - 16:51, Güncelleme: 30.11.2022 - 08:28
 

Belediye Meclisi Toplantısı Yapılacak

Nevşehir İcra Dairesinin Talebi Üzerine Mezat Salonu olarak verilen yerin Tahsisinin İptal Edilmesi.

Nevşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada 2 Aralık 2022 Cuma günü yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısı gündemi açıklandı. İşte Nevsehir Belediyesinden yapılan açıklama ise şöyle; Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereği, aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere 02 Aralık 2022 Cuma günü saat 18:00’da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda toplanacaktır. GÜNDEMLER Nevşehir İcra Dairesinin Talebi Üzerine Mezat Salonu olarak verilen yerin Tahsisinin İptal Edilmesi. Boş Kadro Değişiklik Cetvelinin Görüşülmesi. Dolu Kadro Değişiklik Cetvelinin Görüşülmesi. Revizyon İmar Planına Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi. Belediyemize Ait Mülkiyetlerin Satışının Görüşülmesi. Belediyemize Ait Mülkiyetler ile Ticaret Odasına Ait Mülkiyetler Arasında Takasın Görüşülmesi. İlimiz Merkezinde Farklı Mahallelerde Yapılmış Olan Parklara İsim Verilmesi. 2022-2023 Yılı Gelir Tarifesinde Ek ve Değişiklik Yapılması. Bir Sonraki Meclis Toplantı Tarihinin Belirlenmesi. Dilek ve Temenniler.
Nevşehir İcra Dairesinin Talebi Üzerine Mezat Salonu olarak verilen yerin Tahsisinin İptal Edilmesi.
Nevşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada 2 Aralık 2022 Cuma günü yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısı gündemi açıklandı.

İşte Nevsehir Belediyesinden yapılan açıklama ise şöyle;

Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereği, aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere 02 Aralık 2022 Cuma günü saat 18:00’da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda toplanacaktır.

GÜNDEMLER

Nevşehir İcra Dairesinin Talebi Üzerine Mezat Salonu olarak verilen yerin Tahsisinin İptal Edilmesi.

Boş Kadro Değişiklik Cetvelinin Görüşülmesi.

Dolu Kadro Değişiklik Cetvelinin Görüşülmesi.

Revizyon İmar Planına Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi. Belediyemize Ait Mülkiyetlerin Satışının Görüşülmesi.

Belediyemize Ait Mülkiyetler ile Ticaret Odasına Ait Mülkiyetler Arasında Takasın Görüşülmesi.

İlimiz Merkezinde Farklı Mahallelerde Yapılmış Olan Parklara İsim Verilmesi. 2022-2023 Yılı Gelir Tarifesinde Ek ve Değişiklik Yapılması.

Bir Sonraki Meclis Toplantı Tarihinin Belirlenmesi.

Dilek ve Temenniler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.