MADO

Yakında Yolda Yürüyenide Çalacaklar !

Asayiş 26.11.2022 - 21:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 22:04
 

Yakında Yolda Yürüyenide Çalacaklar !

Elektrik Kabloları olmadığı için bu insanlar karanlıkta kaldıklarını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

Bugün Haber merkezimize bir fotograf geldi. Komik ama bir o kadar da trajikomik bir olayın fotoğraf'ı. İddiaya göre Nevşehir Gazi Stadı arkasındaki yabancı uyrukluların Kiracı oldukları ve 5 Daireden oluşan bir evin Sıkı durun Dışarıdan Elektrik gelmesini sağlayan Elektrik Kabloları kimliği belirsiz kişiler tarafından Gece Saatlerinde kesilerek çalındı Elektriksiz Kalan Yabancı Uyruklu Ev sahipleri ne yapacaklarını bilmez bir halde Medaş'ı aradı Ançak Medaş yetkilileri bu adli bir olay bizimle ilgisi yok cevabını verdiklerini ev sahipleri iddia etti Şimdi Dışarıdan gelen Elektrik Kabloları olmadığı için bu insanlar karanlıkta kaldıklarını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.
Elektrik Kabloları olmadığı için bu insanlar karanlıkta kaldıklarını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.
Bugün Haber merkezimize bir fotograf geldi. Komik ama bir o kadar da trajikomik bir olayın fotoğraf'ı.

İddiaya göre Nevşehir Gazi Stadı arkasındaki yabancı uyrukluların Kiracı oldukları ve 5 Daireden oluşan bir evin Sıkı durun Dışarıdan Elektrik gelmesini sağlayan Elektrik Kabloları kimliği belirsiz kişiler tarafından Gece Saatlerinde kesilerek çalındı

Elektriksiz Kalan Yabancı Uyruklu Ev sahipleri ne yapacaklarını bilmez bir halde Medaş'ı aradı Ançak Medaş yetkilileri bu adli bir olay bizimle ilgisi yok cevabını verdiklerini ev sahipleri iddia etti

Şimdi Dışarıdan gelen Elektrik Kabloları olmadığı için bu insanlar karanlıkta kaldıklarını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

IMG-20221126-215350-730-x-410-piksel IMG-20221126-WA0024
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.