MADO

Denetim Yok!

Gündem 29.10.2022 - 11:32, Güncelleme: 29.10.2022 - 12:06
 

Denetim Yok!

Gelecek yıl 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı sayın yetkililerimizden Halk Sağlığına ciddi etkileri olduğunu düşündüğümüz bu olayla ilgili olarak 100. Yılda birşeyler yapmalarını bekliyoruz.

Bu Fotoğraf Bu Sabah çekildi, tıpkı yaklaşık bir yıl önce çektiğiniz yerden yaklaşık aynı açıyla çekilmiş bir Fotoğraf , bir sene öncede aynı Fotoğraf'ı çekmiştik. Burası Nissara Alışveriş merkezinin arka kısmı burada bu alışveriş merkezinin jeneratörü var. Ve her çalışmasında sanki yangın varmış gibi bu dumanı çıkarıyor üstelik şehrin göbeğinde. Bir yıl önce haber yapmış Valilik ve Çevre İl Müdürlüğünü bu konuda tedbir almaya davet etmiştik. Aradan bir Yıl geçti bugün yine aynı görüntüyle ile karşílaştık.Aynı şekilde aynı görüntü devam ediyordu Gelecek yıl 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı sayın yetkililerimizden Halk Sağlığına ciddi etkileri olduğunu düşündüğümüz bu olayla ilgili olarak bari 100. Yılda birşeyler yapın.
Gelecek yıl 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı sayın yetkililerimizden Halk Sağlığına ciddi etkileri olduğunu düşündüğümüz bu olayla ilgili olarak 100. Yılda birşeyler yapmalarını bekliyoruz.
Bu Fotoğraf Bu Sabah çekildi, tıpkı yaklaşık bir yıl önce çektiğiniz yerden yaklaşık aynı açıyla çekilmiş bir Fotoğraf , bir sene öncede aynı Fotoğraf'ı çekmiştik.

Burası Nissara Alışveriş merkezinin arka kısmı burada bu alışveriş merkezinin jeneratörü var. Ve her çalışmasında sanki yangın varmış gibi bu dumanı çıkarıyor üstelik şehrin göbeğinde.

Bir yıl önce haber yapmış Valilik ve Çevre İl Müdürlüğünü bu konuda tedbir almaya davet etmiştik. Aradan bir Yıl geçti bugün yine aynı görüntüyle ile karşílaştık.Aynı şekilde aynı görüntü devam ediyordu

Gelecek yıl 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı sayın yetkililerimizden Halk Sağlığına ciddi etkileri olduğunu düşündüğümüz bu olayla ilgili olarak bari 100. Yılda birşeyler yapın. ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.