MADO

Son Dakika..Görevi Bırakacağını Resmen Açıkladı

Nevşehir 22.10.2022 - 09:27, Güncelleme: 22.10.2022 - 09:27
 

Son Dakika..Görevi Bırakacağını Resmen Açıkladı

Gideriz nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir gün akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim"şeklinde konuştu.

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi bugün yayınladığı bir açıklama ile başkanlık görevini bırakacağını açıkladı. Çiftçi açıklamasına "KIYMETLİ DOSTLAR" diye başladı ve devamında ise şunları kaydetti. "2007 yılı İş Yeri Temsilciliği ile sendikal faaliyetlere adım attım 2015 Yılında Şube Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım 2018 yılından bugüne kadar Şube Başkanlığını yürüttüğüm davam,sevdam Eğitim-Bir-Sen deki faal sendikacılık dönemimi 30 Ekim 2022 tarihinde yapacağımız 5.Olağan Şube Genel Kurulumuz ile sonlandırmış olacağım. 2018 yılında 1950 rakamı ile teslim aldığımız Şube üye sayımızı 2310 seviyesine çıkarmanın mutluluğu, her üyemizin sorunu ile ilgilenmenin ve çözüm bulmaya çalışmanın gönül rahatlığı ve emek vermenin iç huzuru ile görevimi tamamlamayı bana nasip eden alemlerin Rabbi Yüce Allah şükürler olsun. Görev yaptığım sürede elbette hata yapmışımdır ama Allah şükürler olsun ki kimseye kasıt yapmadım. Ben hakkım var ise herkese helal ediyorum. Bende hakkı olanlardan da helallik istiyorum. Bu süre zarfında birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Ali YALÇIN ve Genel Merkez Yöneticilerine destekkeri için şükranlarımı sunuyorum. Yerede desteklerini esirgemeyen ilimizin çok kıymetli siyasetçilerine ve bürokratlarına teşekkür ediyorum. Birlikte mücadele ettiğimiz Memur-Sen'imizin hizmet kolu başkanlarına ve tüm STK temsilcisi kardeşlerime müteşekkirim. 30 Ekim 2022 de yapılacak 5.Olağan Şube Genel Kurulumuzda görevi başkan yardımcımız Harun ÖCAL kardeşime devredeceğim. Bayrak Yarışında Harun Başkanımız ve ekibinin Eğitim-Bir-Sen'imizin hakkı mücadelesini daha ileriye taşıyacağına eminim. Bundan sonraki yaşantımda sendikamızın bir eri olarak haklı davamıza hizmet etmeye devam edeceğim. Gideriz nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir gün akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim"şeklinde konuştu.
Gideriz nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir gün akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim"şeklinde konuştu.
Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi bugün yayınladığı bir açıklama ile başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

Çiftçi açıklamasına "KIYMETLİ DOSTLAR" diye başladı ve devamında ise şunları kaydetti.

"2007 yılı İş Yeri Temsilciliği ile sendikal faaliyetlere adım attım 2015 Yılında Şube Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım 2018 yılından bugüne kadar Şube Başkanlığını yürüttüğüm davam,sevdam Eğitim-Bir-Sen deki faal sendikacılık dönemimi 30 Ekim 2022 tarihinde yapacağımız 5.Olağan Şube Genel Kurulumuz ile sonlandırmış olacağım.

2018 yılında 1950 rakamı ile teslim aldığımız Şube üye sayımızı 2310 seviyesine çıkarmanın mutluluğu, her üyemizin sorunu ile ilgilenmenin ve çözüm bulmaya çalışmanın gönül rahatlığı ve emek vermenin iç huzuru ile görevimi tamamlamayı bana nasip eden alemlerin Rabbi Yüce Allah şükürler olsun.

Görev yaptığım sürede elbette hata yapmışımdır ama Allah şükürler olsun ki kimseye kasıt yapmadım. Ben hakkım var ise herkese helal ediyorum. Bende hakkı olanlardan da helallik istiyorum.

Bu süre zarfında birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımız Sayın Ali YALÇIN ve Genel Merkez Yöneticilerine destekkeri için şükranlarımı sunuyorum.

Yerede desteklerini esirgemeyen ilimizin çok kıymetli siyasetçilerine ve bürokratlarına teşekkür ediyorum. Birlikte mücadele ettiğimiz Memur-Sen'imizin hizmet kolu başkanlarına ve tüm STK temsilcisi kardeşlerime müteşekkirim.

30 Ekim 2022 de yapılacak 5.Olağan Şube Genel Kurulumuzda görevi başkan yardımcımız Harun ÖCAL kardeşime devredeceğim. Bayrak Yarışında Harun Başkanımız ve ekibinin Eğitim-Bir-Sen'imizin hakkı mücadelesini daha ileriye taşıyacağına eminim.

Bundan sonraki yaşantımda sendikamızın bir eri olarak haklı davamıza hizmet etmeye devam edeceğim.

Gideriz nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir gün akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim"şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.