MADO

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Gündem 21.10.2022 - 11:57, Güncelleme: 21.10.2022 - 11:57
 

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Kamu kurum ve kuruluş personellerine ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ verilmeye başlandı.

Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda 'Bağımlılıkla Mücadele' eğitimi verildi. İlimiz Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulunun 20 Temmuz 2022 tarihli toplantısında alınan karara istinaden İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personellerince kamu kurum ve kuruluş personellerine ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ verilmeye başlandı. Bu Eğitimin ikincisi, 18 Ekim 2022 saat 15.00'de Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda verildi. Eğitimi Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Koray Küçükuslu ve Nevşehir Devlet Hastanesinde görevli Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Doktor Aslıhan Güneş verdi. Eğitime Hastane idaresi ve hastane personeli katıldı.
Kamu kurum ve kuruluş personellerine ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ verilmeye başlandı.
Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda 'Bağımlılıkla Mücadele' eğitimi verildi.

İlimiz Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulunun 20 Temmuz 2022 tarihli toplantısında alınan karara istinaden İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personellerince kamu kurum ve kuruluş personellerine ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ verilmeye başlandı.

Bu Eğitimin ikincisi, 18 Ekim 2022 saat 15.00'de Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda verildi. Eğitimi Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Koray Küçükuslu ve Nevşehir Devlet Hastanesinde görevli Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Doktor Aslıhan Güneş verdi. Eğitime Hastane idaresi ve hastane personeli katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.