MADO

Doktorlar Özelden,Devlet Hastanesi Dönüyor

Gündem 18.10.2022 - 21:24, Güncelleme: 19.10.2022 - 08:22
 

Doktorlar Özelden,Devlet Hastanesi Dönüyor

Güçlenen hekim kadromuzla şehrimizin sağlık alanında ihtiyaçlarını karşılamak için lokomotif olmaya devam edeceğiz. Nevşehirimize hayırlı olsun" dedi..

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Macit Yalçın'ın yaptığı açıklamada çok ilginç bir gerçeği ilk defa paylaştı. Önceki dönemlerde döngü Devlet Hastanesi'nden istifa edip Özel Hastaneye gitmekken şimdi tam tersi olmaya başladığı açıklandı. Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Macit Yalçın "Bugün yapılan açıktan atama kurası ile özel hastanelerde çalışan 8 uzman hekimin başvurusu sonrası hastanemize ataması yapıldı. Daha önce aynı şekilde 3 uzman hekim daha hastanemize atanmıştı. Yapılan bu atama ile 2022 yılında istifa sonrası 11 uzman hekimin özel kurumlardan hastanemize dönüşü sağlanmış oldu. Mevcut sorunların çözümü noktasında gerekli talimatları veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve hekimlerin özlük hakları, malpraktis ve sağlıkta şiddet yasası gibi çok önemli konularda köklü çözümler üreten Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya sahsim ve calisma arkadaslarim adina tesekkur ederim. Hastanemizdeki hekim istifalarını yönetim zafiyeti olarak göstermeye çalışan sözde hekim hakları savunucularını devletin büyüklüğü karşısında düştükleri acziyet ile başbaşa bırakıyoruz. Atanan yeni uzman hekimlerimizle daha da güçlenen hekim kadromuzla şehrimizin sağlık alanında ihtiyaçlarını karşılamak için lokomotif olmaya devam edeceğiz. Nevşehirimize hayırlı olsun" dedi..
Güçlenen hekim kadromuzla şehrimizin sağlık alanında ihtiyaçlarını karşılamak için lokomotif olmaya devam edeceğiz. Nevşehirimize hayırlı olsun" dedi..
Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Uzman Doktor Macit Yalçın'ın yaptığı açıklamada çok ilginç bir gerçeği ilk defa paylaştı.

Önceki dönemlerde döngü Devlet Hastanesi'nden istifa edip Özel Hastaneye gitmekken şimdi tam tersi olmaya başladığı açıklandı.

Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Uzman Doktor Macit Yalçın " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Uzman Doktor Macit Yalçın "Bugün yapılan açıktan atama kurası ile özel hastanelerde çalışan 8 uzman hekimin başvurusu sonrası hastanemize ataması yapıldı.

Daha önce aynı şekilde 3 uzman hekim daha hastanemize atanmıştı.

Yapılan bu atama ile 2022 yılında istifa sonrası 11 uzman hekimin özel kurumlardan hastanemize dönüşü sağlanmış oldu.

Mevcut sorunların çözümü noktasında gerekli talimatları veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve hekimlerin özlük hakları, malpraktis ve sağlıkta şiddet yasası gibi çok önemli konularda köklü çözümler üreten Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya sahsim ve calisma arkadaslarim adina tesekkur ederim.

Hastanemizdeki hekim istifalarını yönetim zafiyeti olarak göstermeye çalışan sözde hekim hakları savunucularını devletin büyüklüğü karşısında düştükleri acziyet ile başbaşa bırakıyoruz.

Atanan yeni uzman hekimlerimizle daha da güçlenen hekim kadromuzla şehrimizin sağlık alanında ihtiyaçlarını karşılamak için lokomotif olmaya devam edeceğiz. Nevşehirimize hayırlı olsun" dedi..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.