MADO

Kavak Kasabasında Çocuklara Eğitim

Gündem 14.10.2022 - 16:42, Güncelleme: 14.10.2022 - 16:42
 

Kavak Kasabasında Çocuklara Eğitim

Kavak Beldesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada "Kavak Beldesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi. Kavak Beldesi 15 Temmuz Şehitleri İmam hatip ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Kavak Beldesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi. Kavak Beldesi 15 Temmuz Şehitleri İmam hatip ortaokulu öğrencilerine 14 Ekim 2022 tarihinde “Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ projesi kapsamında Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi’’ maksadıyla; trafik personeli tarafından Genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, Yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olarak öğretmen ve öğrencilere trafik eğitimi verilerek boyama kitabı ve Jandarma çocuk dergisi dağıtılmıştır.
Kavak Beldesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada "Kavak Beldesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Kavak Beldesi 15 Temmuz Şehitleri İmam hatip ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Kavak Beldesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Kavak Beldesi 15 Temmuz Şehitleri İmam hatip ortaokulu öğrencilerine 14 Ekim 2022 tarihinde “Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ projesi kapsamında Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi’’ maksadıyla; trafik personeli tarafından Genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları,

Yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olarak öğretmen ve öğrencilere trafik eğitimi verilerek boyama kitabı ve Jandarma çocuk dergisi dağıtılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.