MADO

Askerlere 29 Ekim Mektubu Gönderdiler

Gündem 14.10.2022 - 00:01, Güncelleme: 14.10.2022 - 08:18
 

Askerlere 29 Ekim Mektubu Gönderdiler

Savaşın kartalı, barışın güvercini kahraman Mehmetçiklere selam olsun" açıklaması yapıldı.

Nevşehir Acıgöl ilçesine bağlı İnalli Köyündeki İnallı İlk ve Ortaokulu Öğrencileri, 29 Ekim öncesi Askerlere Mektup yazdı. İnallı İlk ve Ortaokulu Öğrencileri duygularını dile getirdikleri mektuplarını Öğretmenleri aracılığı ile Milli Savunma Bakanlığına gönderdiler. Acıgöl İnallı İlk ve e Ortaokulundan yapılan açıklamada "Öğrencilerimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yazdığı mektuplar Milli Savunma Bakanlığı'na gönderildi. Savaşın kartalı, barışın güvercini kahraman Mehmetçiklere selam olsun" açıklaması yapıldı.
Savaşın kartalı, barışın güvercini kahraman Mehmetçiklere selam olsun" açıklaması yapıldı.
Nevşehir Acıgöl ilçesine bağlı İnalli Köyündeki İnallı İlk ve Ortaokulu Öğrencileri, 29 Ekim öncesi Askerlere Mektup yazdı.

İnallı İlk ve Ortaokulu Öğrencileri duygularını dile getirdikleri mektuplarını Öğretmenleri aracılığı ile Milli Savunma Bakanlığına gönderdiler.

Acıgöl İnallı İlk ve e Ortaokulundan yapılan açıklamada "Öğrencilerimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yazdığı mektuplar Milli Savunma Bakanlığı'na gönderildi. Savaşın kartalı, barışın güvercini kahraman Mehmetçiklere selam olsun" açıklaması yapıldı.

ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.