MADO

Palandöken'e Ziyaret

Nevşehir 07.10.2022 - 16:50, Güncelleme: 09.10.2022 - 12:41
 

Palandöken'e Ziyaret

Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret ederek; hayırlı olsun dileklerini ilettiler" denildi.

Nevşehir Heyeti, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e Hayırlı Olsun Ziyareti yaptı. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığındaki heyet, Palandöken ile makamında görüştü. Bu konuda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğinden yapılan açıklamada "Genel Başkanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı beraberinde Birlik Başkan Vekili Süleyman Özaşık,Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Ünal, Yusuf İbiş ve Genel Sekreter Ahmet Özgün 29 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Kurulunda güven tazeleyen Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret ederek; hayırlı olsun dileklerini ilettiler" denildi.
Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret ederek; hayırlı olsun dileklerini ilettiler" denildi.

Nevşehir Heyeti, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e Hayırlı Olsun Ziyareti yaptı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığındaki heyet, Palandöken ile makamında görüştü.

Bu konuda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğinden yapılan açıklamada "Genel Başkanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı beraberinde Birlik Başkan Vekili Süleyman Özaşık,Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Ünal, Yusuf İbiş ve Genel Sekreter Ahmet Özgün 29 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Kurulunda güven tazeleyen Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret ederek; hayırlı olsun dileklerini ilettiler" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.