MADO

Bu Hafta 6 Kişi Sınır Dışı Edildi

Gündem 04.10.2022 - 19:14, Güncelleme: 05.10.2022 - 08:35
 

Bu Hafta 6 Kişi Sınır Dışı Edildi

Şahıslardan 6’sı “Sınırdışı” edilmek üzere Çankırı Geri Gönderme Merkezine, 2’si ise “Sınırdışı” edilmek üzere Ankara (Akyurt) Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir'' denildi..

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü Haftalık Çalışmaları açıklandı ''Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile birlikte ilimizde “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri” kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; Ülkemize “İllegal Giriş” yaptığı tespit edilen 6 yabancı uyruklu şahsa, “Vize İhlali” konusuyla ilgili olarak idari işlem yapılan 2 yabancı uyruklu şahsa işlem yapılmıştır. Şahıslardan 6’sı “Sınırdışı” edilmek üzere Çankırı Geri Gönderme Merkezine, 2’si ise “Sınırdışı” edilmek üzere Ankara (Akyurt) Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir'' denildi..
Şahıslardan 6’sı “Sınırdışı” edilmek üzere Çankırı Geri Gönderme Merkezine, 2’si ise “Sınırdışı” edilmek üzere Ankara (Akyurt) Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir'' denildi..

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü Haftalık Çalışmaları açıklandı ''Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile birlikte ilimizde “Göçmen Kaçakçılığı” ve “ Sınır Dışı İşlemleri” kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

Ülkemize “İllegal Giriş” yaptığı tespit edilen 6 yabancı uyruklu şahsa, “Vize İhlali” konusuyla ilgili olarak idari işlem yapılan 2 yabancı uyruklu şahsa işlem yapılmıştır. Şahıslardan 6’sı “Sınırdışı” edilmek üzere Çankırı Geri Gönderme Merkezine, 2’si ise “Sınırdışı” edilmek üzere Ankara (Akyurt) Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.