MADO

Taner Erdoğan Ölüm Yıldönümünde Anılıyor

Gündem 04.10.2022 - 08:46, Güncelleme: 09.10.2022 - 12:49
 

Taner Erdoğan Ölüm Yıldönümünde Anılıyor

Taner Erdoğan 'a Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz.

Nevşehir'de Gazetecilik Mesleğinin gelişmesinde büyük hizmetleri olan ve 4 Ekim 2021 Günü vefat eden Taner Erdoğan anılıyor. Geçtiğimiz yıl 4 Ekim 2021 Günü geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Taner Erdoğan 'a Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz. Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer'de yayınladığı mesajda "Duayen Gazeteci büyüğümüz Rahmetli Taner Erdoğan'ı Saygı,Rahmet ve Özlemle anıyoruz.Kendisine Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyorum" dedi
Taner Erdoğan 'a Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz.

Nevşehir'de Gazetecilik Mesleğinin gelişmesinde büyük hizmetleri olan ve 4 Ekim 2021 Günü vefat eden Taner Erdoğan anılıyor.

Geçtiğimiz yıl 4 Ekim 2021 Günü geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Taner Erdoğan 'a Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz.

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer'de yayınladığı mesajda "Duayen Gazeteci büyüğümüz Rahmetli Taner Erdoğan'ı Saygı,Rahmet ve Özlemle anıyoruz.Kendisine Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.