MADO

Hastane Personeli Genç Yaşta Vefat Etti

Gündem 03.10.2022 - 09:34, Güncelleme: 03.10.2022 - 09:34
 

Hastane Personeli Genç Yaşta Vefat Etti

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tokatta toprağa verilecektir" açıklaması ile Duyurdu.

Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanlarından Aylin Ekinci yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti  Vefat'a ilişkin olarak Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Macit Yalçın "Hastanemizde anestezi teknisyeni olarak çalışan mesai arkadaşımız Aylin Ekinci tedavi gördüğü hastanede yakanlandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmiştir. Gencecik bir arkadaşımızı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Camiamızın başı soğolsun. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tokatta toprağa verilecektir" açıklaması ile Duyurdu.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tokatta toprağa verilecektir" açıklaması ile Duyurdu.
Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanlarından Aylin Ekinci yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti 

Vefat'a ilişkin olarak Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Macit Yalçın "Hastanemizde anestezi teknisyeni olarak çalışan mesai arkadaşımız Aylin Ekinci tedavi gördüğü hastanede yakanlandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmiştir.

Gencecik bir arkadaşımızı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Camiamızın başı soğolsun. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tokatta toprağa verilecektir" açıklaması ile Duyurdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.