MADO

Ürgüp'te Eğitim Toplantısı

Eğitim 25.09.2022 - 19:29, Güncelleme: 26.09.2022 - 08:28
 

Ürgüp'te Eğitim Toplantısı

İlçemiz de 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının huzurlu ve güvenli geçebilmesi toplantısı yapıldı

Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde Yeni başlayan Eğitim ve Öğretim döneminde Özellikle Okul guvenligi konusunda tüm paydaşların katıldığı bir toplantı yapıldı Ürgüp İlçesinde yapılan toplantıya ilişkin olarak, Ürgüp Kaymakamlığından yapılan açıklamada "İlçemiz de 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının huzurlu ve güvenli geçebilmesi adına İlçemiz Turgut ÖZAL Kültür Merkezinde Okul Güvenliği toplantısı yapıldı. Kaymakam Cüneyt CANER' İn başkanlığında yapılan toplantıya; Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet AKTÜRK, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm Buket ERGÜN, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Ömer BOZKURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Temsilcileri, öğrenci taşıma servis yetkilileri katıldılar. Toplantıda ; okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerle taşınması gibi konular görüşüldü" denildi.
İlçemiz de 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının huzurlu ve güvenli geçebilmesi toplantısı yapıldı
Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde Yeni başlayan Eğitim ve Öğretim döneminde Özellikle Okul guvenligi konusunda tüm paydaşların katıldığı bir toplantı yapıldı

Ürgüp İlçesinde yapılan toplantıya ilişkin olarak, Ürgüp Kaymakamlığından yapılan açıklamada "İlçemiz de 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının huzurlu ve güvenli geçebilmesi adına İlçemiz Turgut ÖZAL Kültür Merkezinde Okul Güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakam Cüneyt CANER' İn başkanlığında yapılan toplantıya; Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet AKTÜRK, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm Buket ERGÜN, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Ömer BOZKURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Temsilcileri, öğrenci taşıma servis yetkilileri katıldılar.

Toplantıda ; okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerle taşınması gibi konular görüşüldü" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.