MADO

Bir Degil İki Kitap Birden Çıkardı

Gündem 21.09.2022 - 19:56, Güncelleme: 22.09.2022 - 11:57
 

Bir Degil İki Kitap Birden Çıkardı

Bugün raflardaki yerini alana kitapların isimleri ise; Yaşanmış Nevşehir Hikayeleri ve 3 Hikye isimlerni taşıyor.

Nevşehir'de ve Türkiye çapında yazdığı kitaplarla gündeme gelen hatta yazdığı kitaplar senaryo haline getirilen, Nevşehir'in önemli kalemlerinden Eğitimci-Yazar Oğuz Özdem Yeniden gündemde. Oguz Özdem,herkesi şaşrıtarak bir değil iki adet kitabı birden Okuyucuları ile buluşturdu.Bugün raflardaki yerini alana kitapların isimleri ise; Yaşanmış Nevşehir Hikayeleri ve 3 Hikaye isimlerini taşıyor. Son dönemde Yazdığı köşe yazıları ilede gündemi yakından takip eden ve Nevşehir'de önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan Eğitimci-Yazar Oğuz Özdem'in bu kitaplarının da büyük bir zevkle okunacağı kesin..
Bugün raflardaki yerini alana kitapların isimleri ise; Yaşanmış Nevşehir Hikayeleri ve 3 Hikye isimlerni taşıyor.

Nevşehir'de ve Türkiye çapında yazdığı kitaplarla gündeme gelen hatta yazdığı kitaplar senaryo haline getirilen, Nevşehir'in önemli kalemlerinden Eğitimci-Yazar Oğuz Özdem Yeniden gündemde.

Oguz Özdem,herkesi şaşrıtarak bir değil iki adet kitabı birden Okuyucuları ile buluşturdu.Bugün raflardaki yerini alana kitapların isimleri ise; Yaşanmış Nevşehir Hikayeleri ve 3 Hikaye isimlerini taşıyor.

Son dönemde Yazdığı köşe yazıları ilede gündemi yakından takip eden ve Nevşehir'de önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan Eğitimci-Yazar Oğuz Özdem'in bu kitaplarının da büyük bir zevkle okunacağı kesin..

IMG-20220921-WA0015.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.