MADO

Milli Eğitim Müdürü Basınla Buluştu

Gündem 16.09.2022 - 10:32, Güncelleme: 16.09.2022 - 10:32
 

Milli Eğitim Müdürü Basınla Buluştu

Çalıştaya elimizdeki öğretmenler idareciler üniversitemiz sivil toplum kuruluşları katıldı yaklaşık 170 kişilik bir ekiple iki gün boyunca aileler kalkınma ajansının salonunda yaptık

28 Aralık 2021 tarihinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Polat bugün Gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Öğretmen Evinde düzenlenen kahvaltıya Nevşehir'de yayın hayatını sürdüren yazılı,görsel internet medyası temsilcileri katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat "potansiyeli ile bulunduğu yer arasında bir sıkıntı var eşleşmiyor eşdeğer değil potansiyelimiz şurada Biz buradayız özellikle kendi alanımızla ilgili olarak eğitim ile ilgili olarak söylemek istiyorum. Bununla ilgili olarak da idarecilerimizle müdür yardımcılarımla istişare ederek önce bir fotoğraf çekelim istedik ilimizin fotoğrafını çekelim ne durumda elimizle ilgili olarak eğitim Hangi konumda Bununla ilgili bir fotoğraf çektik ve ne yaptı bir çalıştay düzenledik. Göreve başladıktan yaklaşık bir ay sonra tüm paydaşlarla birlikte bir çalışsaydı düzenledik bu çalışmayı da çalıştaya elimizdeki öğretmenler idareciler üniversitemiz sivil toplum kuruluşları katıldı yaklaşık 170 kişilik bir ekiple iki gün boyunca aileler kalkınma ajansının salonunda ve çalışma odalarında çalıştık ilimizin hem fotoğrafını çektik hem sorunlarını tespit ettik hem çözüm önerilerini aldık ve biz bunu sahada almak istedik çünkü sahiplenilmeyen sahiplenilmeyen çalışmalar başarıya ulaşamıyor " Dedi.
Çalıştaya elimizdeki öğretmenler idareciler üniversitemiz sivil toplum kuruluşları katıldı yaklaşık 170 kişilik bir ekiple iki gün boyunca aileler kalkınma ajansının salonunda yaptık
28 Aralık 2021 tarihinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Polat bugün Gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

Öğretmen Evinde düzenlenen kahvaltıya Nevşehir'de yayın hayatını sürdüren yazılı,görsel internet medyası temsilcileri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat "potansiyeli ile bulunduğu yer arasında bir sıkıntı var eşleşmiyor eşdeğer değil potansiyelimiz şurada Biz buradayız özellikle kendi alanımızla ilgili olarak eğitim ile ilgili olarak söylemek istiyorum.

Bununla ilgili olarak da idarecilerimizle müdür yardımcılarımla istişare ederek önce bir fotoğraf çekelim istedik ilimizin fotoğrafını çekelim ne durumda elimizle ilgili olarak eğitim Hangi konumda Bununla ilgili bir fotoğraf çektik ve ne yaptı bir çalıştay düzenledik.

Göreve başladıktan yaklaşık bir ay sonra tüm paydaşlarla birlikte bir çalışsaydı düzenledik bu çalışmayı da çalıştaya elimizdeki öğretmenler idareciler üniversitemiz sivil toplum kuruluşları katıldı yaklaşık 170 kişilik bir ekiple iki gün boyunca aileler kalkınma ajansının salonunda ve çalışma odalarında çalıştık ilimizin hem fotoğrafını çektik hem sorunlarını tespit ettik hem çözüm önerilerini aldık ve biz bunu sahada almak istedik çünkü sahiplenilmeyen sahiplenilmeyen çalışmalar başarıya ulaşamıyor " Dedi.

IMG20220916100144.md.jpg IMG20220916100140.md.jpg IMG20220916100135.md.jpg IMG20220916100125.md.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.