MADO

Dr.Cemil Usta Vefat Etti

Gündem 15.09.2022 - 09:54, Güncelleme: 15.09.2022 - 15:36
 

Dr.Cemil Usta Vefat Etti

Merhum Cemil Usta'ya Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz

Nevşehir'de Özel bir Hastanede Ortopedi Ve Travmatoloji doktoru olarak görev yapan, Nevşehir'in Sevilen isimlerinden Doktor Cemil Usta Kalp Krizi sonucu vefat etti. Ortopedi Ve Travmatoloji alanında Nevşehir'de uzman olan ve parmakla gösterilen doktorlarından olan Opr. Dr. Cemil Usta, gece aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen hastanede de kurtarılamayan Usta vefat etti. Dr. Cemil Usta'nın vefatı tüm Nevşehir'i yasa boğdu. Merhum Cemil Usta'ya Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz.
Merhum Cemil Usta'ya Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz

Nevşehir'de Özel bir Hastanede Ortopedi Ve Travmatoloji doktoru olarak görev yapan, Nevşehir'in Sevilen isimlerinden Doktor Cemil Usta Kalp Krizi sonucu vefat etti.

Ortopedi Ve Travmatoloji alanında Nevşehir'de uzman olan ve parmakla gösterilen doktorlarından olan Opr. Dr. Cemil Usta, gece aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen hastanede de kurtarılamayan Usta vefat etti. Dr. Cemil Usta'nın vefatı tüm Nevşehir'i yasa boğdu.

Merhum Cemil Usta'ya Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz.

5bdb52fa64c58381522606.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.