MADO

Dev Operasyon'da Tutuklananlar Belli Oldu

Nevşehir 13.09.2022 - 09:25, Güncelleme: 13.09.2022 - 09:09
 

Dev Operasyon'da Tutuklananlar Belli Oldu

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulaması tamamlanan 3'ü kadın,33 şüpheli daha sonra Adliyeye sevk edildi.

Dev Operasyon sonucunda gozaltina alınan 75 kişiden 28'i tutuklanarak, Nevşehir E Tipi kapalı cezaevine yollandı. Hatırlanacağı gibi İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bizzat Nevşehir'e gelerek yönettiği Helikopter destekli operasyonda yaklaşık 75 kişi gözaltına alınmıştı. Bu gözaltına alınanlar dan 33'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulaması tamamlanan 3'ü kadın,33 şüpheli daha sonra Adliyeye sevk edildi. Nevşehir Adalet Sarayında Savcıya ifade veren zanlılar işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkedede ifade veren 33 şüpheliden 28 i tutuklanarak Demir Parmaklıklar ardına gönderilirken diğer 5 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulaması tamamlanan 3'ü kadın,33 şüpheli daha sonra Adliyeye sevk edildi.
Dev Operasyon sonucunda gozaltina alınan 75 kişiden 28'i tutuklanarak, Nevşehir E Tipi kapalı cezaevine yollandı.

Hatırlanacağı gibi İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bizzat Nevşehir'e gelerek yönettiği Helikopter destekli operasyonda yaklaşık 75 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu gözaltına alınanlar dan 33'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulaması tamamlanan 3'ü kadın,33 şüpheli daha sonra Adliyeye sevk edildi.

Nevşehir Adalet Sarayında Savcıya ifade veren zanlılar işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkedede ifade veren 33 şüpheliden 28 i tutuklanarak Demir Parmaklıklar ardına gönderilirken diğer 5 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.