MADO

“KAPADOKYA ROKET TAKIMI” 6.Oldu

Gündem 10.09.2022 - 09:35, Güncelleme: 10.09.2022 - 09:36
 

“KAPADOKYA ROKET TAKIMI” 6.Oldu

Milli Teknoloji Hamlesi’nin genç neferleri, Teknoloji tutkunu, Teknofest Kuşağı öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'da Nevşehir İl Müdürü Yusuf Şahin Bu konuda bir açıklamada bulundu.Bu açıklamada ''Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e bu yıl ilk defa katılan ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden oluşan “KAPADOKYA ROKET TAKIMI” 47 takımın yarıştığı TEKNOFEST2022 Roket Yarışması, Orta İrtifa Kategorisi’nde ‘TARIK’ ismini verdikleri Roket’leriyle 6’ıncı oldular. TEKNOFESTKARADENİZ’de ilimizi başarıyla temsil eden, Milli Teknoloji Hamlesi’nin genç neferleri, Teknoloji tutkunu, Teknofest Kuşağı öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi..  
Milli Teknoloji Hamlesi’nin genç neferleri, Teknoloji tutkunu, Teknofest Kuşağı öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'da Nevşehir İl Müdürü Yusuf Şahin Bu konuda bir açıklamada bulundu.Bu açıklamada ''Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e bu yıl ilk defa katılan ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden oluşan “KAPADOKYA ROKET TAKIMI” 47 takımın yarıştığı TEKNOFEST2022 Roket Yarışması, Orta İrtifa Kategorisi’nde ‘TARIK’ ismini verdikleri Roket’leriyle 6’ıncı oldular.

TEKNOFESTKARADENİZ’de ilimizi başarıyla temsil eden, Milli Teknoloji Hamlesi’nin genç neferleri, Teknoloji tutkunu, Teknofest Kuşağı öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.