MADO

Kızılay Gönüllüleri Okullardaydı

Gündem 06.09.2022 - 09:42, Güncelleme: 06.09.2022 - 09:42
 

Kızılay Gönüllüleri Okullardaydı

Nevşehir Genç Kızılay ekibinin de destekleriyle çok eğlenceli geçti.

Kızılay Gönüllüleri miniklerin okula başlaması dolayısıyla onların yanında oldu.Gonülüller miniklerle eğlenceli vakit. Kızılay'dan yapılan açıklamada "Anasınıfı ve 1. Sınıflarımızın uyum haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin okula daha kolay alışabilmeleri için her yıl yaptığımız uyum haftası şenliği Nevşehir Genç Kızılay ekibinin de destekleriyle çok eğlenceli geçti. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin ve Nevşehir Genç Kızılay ekibinin Yönlendirmeleri ile müzikli dans gösterileri yaptılar. Yarışmalar düzenledik, Çocuklarımıza yüz boyama ve hediyeler dağıttık. Öğrencilerimize ve etkinliklerimize bu güzel günde emeği geçen ve boyama kitabı hediyeleri getiren Nevşehir Genç Kızılay ekibine teşekkür ediyoruz" denildi.
Nevşehir Genç Kızılay ekibinin de destekleriyle çok eğlenceli geçti.
Kızılay Gönüllüleri miniklerin okula başlaması dolayısıyla onların yanında oldu.Gonülüller miniklerle eğlenceli vakit.

Kızılay'dan yapılan açıklamada "Anasınıfı ve 1. Sınıflarımızın uyum haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin okula daha kolay alışabilmeleri için her yıl yaptığımız uyum haftası şenliği Nevşehir Genç Kızılay ekibinin de destekleriyle çok eğlenceli geçti.

Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin ve Nevşehir Genç Kızılay ekibinin Yönlendirmeleri ile müzikli dans gösterileri yaptılar. Yarışmalar düzenledik,

Çocuklarımıza yüz boyama ve hediyeler dağıttık. Öğrencilerimize ve etkinliklerimize bu güzel günde emeği geçen ve boyama kitabı hediyeleri getiren Nevşehir Genç Kızılay ekibine teşekkür ediyoruz" denildi.

FB_IMG_1662446122250.md.jpg FB_IMG_1662446119638.md.jpg FB_IMG_1662446113480.md.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.