MADO

Hastanenin Doktor Eksiği Gideriliyor

Nevşehir 01.09.2022 - 21:42, Güncelleme: 01.09.2022 - 21:42
 

Hastanenin Doktor Eksiği Gideriliyor

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın yaptığı paylaşımda

Nevşehir Devlet Hastanesine Büyük bir Doktor eksikligi bu atama döneminde kapatılacak. Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın yaptığı paylaşımda; "106. Dönem atama kurası ile yapılacak olan 1 çocuk hastalıkları, 1 kadın hastalıkları ve doğum, 1 fizik tedavi, 1 psikiyatri, 1 dahiliye, 1 cocuk sağlığı ve hastalıkları, 1 cocuk psikiyatri, 1 kbb ve 1 endokrinoloji uzmanı olmak üzere 9 uzman hekim ve 22 pratisyen hekim ataması hastanemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.
Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın yaptığı paylaşımda
Nevşehir Devlet Hastanesine Büyük bir Doktor eksikligi bu atama döneminde kapatılacak.

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın yaptığı paylaşımda;

"106. Dönem atama kurası ile yapılacak olan 1 çocuk hastalıkları, 1 kadın hastalıkları ve doğum, 1 fizik tedavi, 1 psikiyatri, 1 dahiliye, 1 cocuk sağlığı ve hastalıkları, 1 cocuk psikiyatri, 1 kbb ve 1 endokrinoloji uzmanı olmak üzere 9 uzman hekim ve 22 pratisyen hekim ataması hastanemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.