MADO

Tarım Bakanlığına Nevşehir Çıkarması

Nevşehir 01.09.2022 - 14:43, Güncelleme: 01.09.2022 - 18:26
 

Tarım Bakanlığına Nevşehir Çıkarması

Ebubekir bey ile birlikte güzel çalışmalara imza atıcaz,ayrıca Kozaklı İhtisas Organize Sanayi Bölgeside Nevsehir'mize hayırlı olsun"açıklamasını yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bugün kalabalık bir Nevşehir Heyeti Makamında ziyaret etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile birlikte yaklaşık 40 kişiden oluşan bir grup Nevşehir'li Sanayici ve İşadamı ve Gazeteciler ziyarette hazır bulundular. Günün anısına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye hediye takdim etti. Türkiye'de Sadece iki ilde bulunanve Kozaklı İlçesine kurulacak olan Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi kurulması için Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi geçen hafta imzayı atmış ve Kozaklı İhtisas OSB'nin kurulması kesinleşmişti. Bu konuda gösterdiği özel gayret için Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye Teşekkür eden Heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine Nevşehir Eski Milletvekili Ebubekir Gizligider'in atanması dolayısıylada Bakan Kirişçi'ye Şükranlarını sunmuş oldu . Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'de ziyaret dolayısıyla "Sizleri Bakanlığımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz,Ebubekir bey ile birlikte güzel çalışmalara imza atıcaz,ayrıca Kozaklı İhtisas Organize Sanayi Bölgeside Nevsehir'mize hayırlı olsun"açıklamasını yaptı.
Ebubekir bey ile birlikte güzel çalışmalara imza atıcaz,ayrıca Kozaklı İhtisas Organize Sanayi Bölgeside Nevsehir'mize hayırlı olsun"açıklamasını yaptı.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bugün kalabalık bir Nevşehir Heyeti Makamında ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile birlikte yaklaşık 40 kişiden oluşan bir grup Nevşehir'li Sanayici ve İşadamı ve Gazeteciler ziyarette hazır bulundular.

Günün anısına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye hediye takdim etti.

Türkiye'de Sadece iki ilde bulunanve Kozaklı İlçesine kurulacak olan Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi kurulması için Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi geçen hafta imzayı atmış ve Kozaklı İhtisas OSB'nin kurulması kesinleşmişti.

Bu konuda gösterdiği özel gayret için Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye Teşekkür eden Heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine Nevşehir Eski Milletvekili Ebubekir Gizligider'in atanması dolayısıylada Bakan Kirişçi'ye Şükranlarını sunmuş oldu .

Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'de ziyaret dolayısıyla "Sizleri Bakanlığımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz,Ebubekir bey ile birlikte güzel çalışmalara imza atıcaz,ayrıca Kozaklı İhtisas Organize Sanayi Bölgeside Nevsehir'mize hayırlı olsun"açıklamasını yaptı. IMG20220901175721.jpg IMG20220901175656.jpg IMG20220901175653.jpg IMG20220901175647.jpg IMG20220901175644.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.