MADO

Bu Kadar Kişi Asfalt İçin Toplandı

Nevşehir 31.08.2022 - 06:33, Güncelleme: 31.08.2022 - 06:33
 

Bu Kadar Kişi Asfalt İçin Toplandı

Yani artık Burdan şu anlam çıkıyor, ya Nevşehir'e çok az yatırım yapılıyor, yada Mülki ve İdari Erkan'ın Zamanı çok.

Eskiden çok büyük temel atma,açılış ve özel günlerde bu kadar yetkili etkili insan bir araya gelirdi, şimdilerde bu durum değişti. Şimdi görece daha lokal işler için, Nevşehir'in tüm mülki ve idari heyeti bir araya gelip toplu halde orada bulunuyor. Mesela bu gördüğünüz sadece bir asfalt atma töreni, ama bütün Nevşehir yetkilileri orada. Hepsi bir araya getiren sadece küçük bir asfaltın yola serilmesi bu kadar. Yani artık Burdan şu anlam çıkıyor, ya Nevşehir'e çok az yatırım yapılıyor, yada Mülki ve İdari Erkan'ın Zamanı çok.
Yani artık Burdan şu anlam çıkıyor, ya Nevşehir'e çok az yatırım yapılıyor, yada Mülki ve İdari Erkan'ın Zamanı çok.
Eskiden çok büyük temel atma,açılış ve özel günlerde bu kadar yetkili etkili insan bir araya gelirdi, şimdilerde bu durum değişti.

Şimdi görece daha lokal işler için, Nevşehir'in tüm mülki ve idari heyeti bir araya gelip toplu halde orada bulunuyor.

Mesela bu gördüğünüz sadece bir asfalt atma töreni, ama bütün Nevşehir yetkilileri orada. Hepsi bir araya getiren sadece küçük bir asfaltın yola serilmesi bu kadar.

Yani artık Burdan şu anlam çıkıyor, ya Nevşehir'e çok az yatırım yapılıyor, yada Mülki ve İdari Erkan'ın Zamanı çok. IMG_20220831_063321_730_x_410_piksel.jpg IMG-20220830-WA0025.jpg IMG-20220830-WA0024.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.