MADO

İki Ayda Köprüyü Yaptılar

Gündem 27.08.2022 - 17:51, Güncelleme: 28.08.2022 - 09:06
 

İki Ayda Köprüyü Yaptılar

Hızla olaydan zarar gören yerler tespit edilerek, o günden bu güne içme suyu, kanalizasyon, yol ve köprülü-menfez gibi altyapı çalışmalarının sonuna gelinmiştir.

Nevşehir İl Özel İdaresinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada ''İki buçuk ay önce meydana (07 Haziran 2022) gelen yoğun yağışlar nedeniyle sel oluşmuş ve Acıgöl İlçesine Bağlı Tepeköy Köyümüzün içinde yer yer alt yapıda bozulmalara neden olmuştur. İdaremiz tarafından, hızla olaydan zarar gören yerler tespit edilerek, o günden bu güne içme suyu, kanalizasyon, yol ve köprülü-menfez gibi altyapı çalışmalarının sonuna gelinmiştir.  Yapılan çalışmaları Genel Sekreterimiz Kamil Duru ve Tepeköyü Muhtarımız Kerim Kartalmış yerinde inceledi. Muhtar Kerim Kartalmış, İdaremiz tarafından yapılan yoğun çalışmalardan dolayı Genel Sekreterimize teşekkür etti. Sayın Muhtarımız: "Geçtiğimiz günlerde İlimizin genelinde yağıştan Tepeköy olarak bizde etkilendik. Oluşan sel Köyümüzün içerisinde birçok noktada su kanalizasyon ve yollarda bozulmalara neden olmuştu fakat devletimizin yanımızda olduğunu bu kısa zamanda yapılan çalışmalar bana bir daha gösterdi. Sağolsun Genel Sekreterimiz ilk günden bu güne ne istersek imkanlar dahilinde bize sağladı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum." dedi.'' denildi..  
Hızla olaydan zarar gören yerler tespit edilerek, o günden bu güne içme suyu, kanalizasyon, yol ve köprülü-menfez gibi altyapı çalışmalarının sonuna gelinmiştir.

Nevşehir İl Özel İdaresinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada ''İki buçuk ay önce meydana (07 Haziran 2022) gelen yoğun yağışlar nedeniyle sel oluşmuş ve Acıgöl İlçesine Bağlı Tepeköy Köyümüzün içinde yer yer alt yapıda bozulmalara neden olmuştur. İdaremiz tarafından, hızla olaydan zarar gören yerler tespit edilerek, o günden bu güne içme suyu, kanalizasyon, yol ve köprülü-menfez gibi altyapı çalışmalarının sonuna gelinmiştir. 

Yapılan çalışmaları Genel Sekreterimiz Kamil Duru ve Tepeköyü Muhtarımız Kerim Kartalmış yerinde inceledi. Muhtar Kerim Kartalmış, İdaremiz tarafından yapılan yoğun çalışmalardan dolayı Genel Sekreterimize teşekkür etti. Sayın Muhtarımız: "Geçtiğimiz günlerde İlimizin genelinde yağıştan Tepeköy olarak bizde etkilendik. Oluşan sel Köyümüzün içerisinde birçok noktada su kanalizasyon ve yollarda bozulmalara neden olmuştu fakat devletimizin yanımızda olduğunu bu kısa zamanda yapılan çalışmalar bana bir daha gösterdi. Sağolsun Genel Sekreterimiz ilk günden bu güne ne istersek imkanlar dahilinde bize sağladı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum." dedi.'' denildi..

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.