MADO

Özcan Üzelli Vefat Etti

Vefat 27.08.2022 - 09:41, Güncelleme: 27.08.2022 - 10:21
 

Özcan Üzelli Vefat Etti

Bir süredir amansız hastalık ile mücadele eden Uzelli'nin, doğa tutkunu ve MHP'ye bağlı bir işim olduğu da biliniyor.

1972 Avanos İlcesi Özkonak beldesi doğumlu olan uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olduğu öğrenilen Özcan Üzelli vefat etti. Dün Akşam Saatlerinde Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği öğrenilen Uzelli'nin, doğa tutkunu ve MHP'ye bağlı bir işim olduğu da biliniyor. Vefat haberini veren MHP İl Başkanı İlhan Kaya "Parti Üyemiz Özcan Uzelli vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Özkonak Kasabasında kaldırılacaktır.Allah rahmet eylesin"açıklamasını yaptı
Bir süredir amansız hastalık ile mücadele eden Uzelli'nin, doğa tutkunu ve MHP'ye bağlı bir işim olduğu da biliniyor.
1972 Avanos İlcesi Özkonak beldesi doğumlu olan uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olduğu öğrenilen Özcan Üzelli vefat etti.

Dün Akşam Saatlerinde Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği öğrenilen Uzelli'nin, doğa tutkunu ve MHP'ye bağlı bir işim olduğu da biliniyor.

Vefat haberini veren MHP İl Başkanı İlhan Kaya " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> MHP İl Başkanı İlhan Kaya "Parti Üyemiz Özcan Uzelli vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Özkonak Kasabasında kaldırılacaktır.Allah rahmet eylesin"açıklamasını yaptı

FB_IMG_1661582378386.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.