MADO

Acıgöl'e Doğalgaz Müjdesi

Gündem 16.08.2022 - 21:38, Güncelleme: 17.08.2022 - 09:25
 

Acıgöl'e Doğalgaz Müjdesi

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ve AK Kadrolarımız'' notu ile bu gelişmeyi duyurdu.

Nevşehir Bir İlçesi daha Doğalgaz'a kavuşuor.Bu konuda uzun zamandır süren görüşmeler bugün netiçelendi.Yüklenici firma ile,Nevşehir Milletvekillieri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Firma Sahibi Faruk Özaltın,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran,Nevşehir Belediye Başknı Dr.Mehmet Savran ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ'ın katıldığı toplantı ile son karar verildi. Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ''Rekorlar ilçemiz Acıgöl; sevgi ve barış ilçemiz Hacıbektaş’ımız bu kış ''DOĞAL GAZ”ını yakacak NOKTA.Hayırlı olsun.Teşekkürler; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ve AK Kadrolarımız'' notu ile bu gelişmeyi duyurdu.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ve AK Kadrolarımız'' notu ile bu gelişmeyi duyurdu.

Nevşehir Bir İlçesi daha Doğalgaz'a kavuşuor.Bu konuda uzun zamandır süren görüşmeler bugün netiçelendi.Yüklenici firma ile,Nevşehir Milletvekillieri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Firma Sahibi Faruk Özaltın,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başknı Dr.Mehmet Savran ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ'ın katıldığı toplantı ile son karar verildi.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ''Rekorlar ilçemiz Acıgöl; sevgi ve barış ilçemiz Hacıbektaş’ımız bu kış ''DOĞAL GAZ”ını yakacak NOKTA.Hayırlı olsun.Teşekkürler; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ve AK Kadrolarımız'' notu ile bu gelişmeyi duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.