MADO

Ürgüp Balon Festivali Başlıyor

Gündem 02.08.2022 - 10:24, Güncelleme: 02.08.2022 - 10:24
 

Ürgüp Balon Festivali Başlıyor

Ürgüp Belediyesinin bu festivalden beklentisi nedir sorusuna Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk

Ürgüp İlçesinde bu yılda duzenlenecek olan 3.Ürgüp Kapadokya Balon festivaline ilişkin olarak bugün Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Aktürk "Ürgüp'te bu yıl 3.üncüsü düzenleyeceğimiz Balon festivalimiz,bölgemiz ve Ürgüp açısından çok önemli bir festival.Balon festivalimize Ürgüp ve Nevşehir Halkını bekliyoruz.Festivalimiz kapsamında ücretsiz halk konserleri ve birçok etkinliğimiz olacak" açıklamasını yaptı. Ürgüp Belediyesinin bu festivalden beklentisi nedir sorusuna Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk"Bizim şahsi yada kurumsal olarak bir beklentimiz yok,bizim tek amacımız bölge esnafının bu işten kazançlı çıkması, bu festivalde tek amacımız budur"açıklamasını yaptı.
Ürgüp Belediyesinin bu festivalden beklentisi nedir sorusuna Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk
Ürgüp İlçesinde bu yılda duzenlenecek olan 3.Ürgüp Kapadokya Balon festivaline ilişkin olarak bugün Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk bir basın toplantısı düzenledi.

Başkan Aktürk "Ürgüp'te bu yıl 3.üncüsü düzenleyeceğimiz Balon festivalimiz,bölgemiz ve Ürgüp açısından çok önemli bir festival.Balon festivalimize Ürgüp ve Nevşehir Halkını bekliyoruz.Festivalimiz kapsamında ücretsiz halk konserleri ve birçok etkinliğimiz olacak" açıklamasını yaptı.

Ürgüp Belediyesinin bu festivalden beklentisi nedir sorusuna Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk"Bizim şahsi yada kurumsal olarak bir beklentimiz yok,bizim tek amacımız bölge esnafının bu işten kazançlı çıkması, bu festivalde tek amacımız budur"açıklamasını yaptı.

IMG20220802101850.md.jpg IMG20220802101829.md.jpg IMG20220802095842.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.