MADO

MARMARİS’TEKİ YANGINA 1 UÇAK 8 HELİKOPTERLE MÜDAHALE EDİLİYOR

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2021 - 10:38, Güncelleme: 30.07.2021 - 11:16
 

MARMARİS’TEKİ YANGINA 1 UÇAK 8 HELİKOPTERLE MÜDAHALE EDİLİYOR

- YANGIN GENİŞ BİR ALANDA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

- Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını geniş bir alanda etkisini sürdürürken, alevlere 1 uçak ve 8 helikopterle havadan müdahale devam ediyor.     Marmaris Armutalan Mahallesi’nde başlayıp, geniş bir alana yayılan orman yangınını söndürmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Yangın şu an itibari ile Asparan mevkiinde devam ederken, İçmeler-Turunç Mahallesi yolunda da kısmen etkili oluyor. Marmaris-Datça karayolu Değirmenyanı mevkiine kadar ulaşan alevleri söndürmek için 1 uçak, 8 helikopter ile havadan, 50 arazöz, 25 su tankeri ile karadan müdahale sürüyor.          
- YANGIN GENİŞ BİR ALANDA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

- Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını geniş bir alanda etkisini sürdürürken, alevlere 1 uçak ve 8 helikopterle havadan müdahale devam ediyor.  

  Marmaris Armutalan Mahallesi’nde başlayıp, geniş bir alana yayılan orman yangınını söndürmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Yangın şu an itibari ile Asparan mevkiinde devam ederken, İçmeler-Turunç Mahallesi yolunda da kısmen etkili oluyor. Marmaris-Datça karayolu Değirmenyanı mevkiine kadar ulaşan alevleri söndürmek için 1 uçak, 8 helikopter ile havadan, 50 arazöz, 25 su tankeri ile karadan müdahale sürüyor.

 

 

 

   

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.