MADO

Zülfikar Hoca Nevşehir'e Getirildi

Nevşehir 08.07.2022 - 19:33, Güncelleme: 08.07.2022 - 19:33
 

Zülfikar Hoca Nevşehir'e Getirildi

Ziyarete ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada

Bir süre katıldığı konferans dönüşü kaza geçiren ve bu kazadan yaralı kurtulan (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’un tedavisi Nevşehir Devlet Hastanesinde devam ediyor. Bugün Zülfikar hoca'yı Devlet Hastanesinde ziyaret eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarete ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada "Valimiz İnci Sezer Becel, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’u tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklaması yapıldı.
Ziyarete ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada
Bir süre katıldığı konferans dönüşü kaza geçiren ve bu kazadan yaralı kurtulan (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’un tedavisi Nevşehir Devlet Hastanesinde devam ediyor.

Bugün Zülfikar hoca'yı Devlet Hastanesinde ziyaret eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada "Valimiz İnci Sezer Becel, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’u tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.