MADO

Açıkgöz Hac'ca Gitti

Gündem 08.07.2022 - 14:15, Güncelleme: 08.07.2022 - 14:15
 

Açıkgöz Hac'ca Gitti

Hepimize de hac ibadeti nasip etsin inşAllah.Cümleten hayırlı bayramlar açıklaması yapıldı.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Meclis Zabıt katibi Mustafa Açıkgöz, Hac Farizasini yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara gitti. İl Baskani Ali Kemikkıran ile birlikte Hac Farizasini yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara giden Açıkgöz danışmanları aracılığı ile birde mesaj gonderdi. Açıkgöz mesajında "Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Değerli Ağabeyimiz, AK PARTİ Nevşehir Milletvekilimiz Sn Mustafa Açıkgöz’den Nevşehirli hemşehrilerimize, tüm Müslüman kardeşlerimize selamlar ve hayır dualar ile Kurban Bayramımızı kutlama mesajı geldi. Rabbim, tüm hacılarımızın ibadetlerini kabul eylesin. Hepimize de hac ibadeti nasip etsin inşAllah.Cümleten hayırlı bayramlar açıklaması yapıldı.
Hepimize de hac ibadeti nasip etsin inşAllah.Cümleten hayırlı bayramlar açıklaması yapıldı.
Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Meclis Zabıt katibi Mustafa Açıkgöz, Hac Farizasini yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara gitti.

İl Baskani Ali Kemikkıran ile birlikte Hac Farizasini yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara giden Açıkgöz danışmanları aracılığı ile birde mesaj gonderdi.

Açıkgöz mesajında " Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Değerli Ağabeyimiz, AK PARTİ Nevşehir Milletvekilimiz Sn Mustafa Açıkgöz’den Nevşehirli hemşehrilerimize, tüm Müslüman kardeşlerimize selamlar ve hayır dualar ile Kurban Bayramımızı kutlama mesajı geldi.

Rabbim, tüm hacılarımızın ibadetlerini kabul eylesin. Hepimize de hac ibadeti nasip etsin inşAllah.Cümleten hayırlı bayramlar açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.