MADO

Ortahisar'da Şenlik Zamanı

Nevşehir 07.07.2022 - 09:32, Güncelleme: 07.07.2022 - 13:18
 

Ortahisar'da Şenlik Zamanı

Finalde Uğur ÖNÜR ve Umut SÜLÜNOĞLU konseriyle sona erecektir. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada "Tüm hakkımız bu ücretsiz etkinliğimize davetlidir " dedi Ateş acıklamsında "13-14 Temmuz 2022 akşamları, Ürgüp / Ortahisar,, Kasaba meydanımızda; Ankara Yenimahalle Sanat Kültür Gençlik ve Spor Kulübü destekleri ve Kültür ve Turizm Bakanlığımızın maddi katkılarıyla halkımıza ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz “7.Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivaline” hemşehrilerimizi ve tüm misafirlerimizi bekliyoruz… Mehter marşlarıyla başlayacak etkinliklerimiz, iki gün boyunca farklı ülkelerin halk dansları gösterileriyle devam edecek, finalde Uğur ÖNÜR ve Umut SÜLÜNOĞLU konseriyle sona erecektir. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz" dedi.
Finalde Uğur ÖNÜR ve Umut SÜLÜNOĞLU konseriyle sona erecektir. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada "Tüm hakkımız bu ücretsiz etkinliğimize davetlidir " dedi

Ateş acıklamsında "13-14 Temmuz 2022 akşamları, Ürgüp / Ortahisar,, Kasaba meydanımızda; Ankara Yenimahalle Sanat Kültür Gençlik ve Spor Kulübü destekleri ve Kültür ve Turizm Bakanlığımızın maddi katkılarıyla halkımıza ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz “7.Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivaline” hemşehrilerimizi ve tüm misafirlerimizi bekliyoruz…

Mehter marşlarıyla başlayacak etkinliklerimiz, iki gün boyunca farklı ülkelerin halk dansları gösterileriyle devam edecek, finalde Uğur ÖNÜR ve Umut SÜLÜNOĞLU konseriyle sona erecektir. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.