MADO

Yiğitarslan Bronz Madalya Kazandı

Gündem 28.06.2022 - 14:23, Güncelleme: 28.06.2022 - 14:23
 

Yiğitarslan Bronz Madalya Kazandı

Ferit Yiğitarslan Bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Merkez İlçe başkanı Ferit Yiğitarslan Bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yiğitarslan Kızılay'a 16 ayrı zamanda Kan vererek Bronz Madalya almaya hak kazandı. Bu konuda bir teşekkür metni yayınlayan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek "Nevşehir Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan İyilikten iyiliğe koşuyor. Nevşehir Kızılay’a Kurban Bağışından sonra şimdide 16 ayrı zamanda Kan Merkezimize Kan Bağışında bulunarak Bronz Madalya almaya hak kazandı. Kıymetli Ferit Yiğitarslan Başkanım, Kan vererek Hayat Kurtarmaya vesile olduğunuz için Kızılay Nevşehir Ailem adına teşekkür ediyorum" dedi..
Ferit Yiğitarslan Bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Merkez İlçe başkanı Ferit Yiğitarslan Bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yiğitarslan Kızılay'a 16 ayrı zamanda Kan vererek Bronz Madalya almaya hak kazandı.

Bu konuda bir teşekkür metni yayınlayan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek "Nevşehir Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan İyilikten iyiliğe koşuyor.

Nevşehir Kızılay’a Kurban Bağışından sonra şimdide 16 ayrı zamanda Kan Merkezimize Kan Bağışında bulunarak Bronz Madalya almaya hak kazandı.

Kıymetli Ferit Yiğitarslan Başkanım, Kan vererek Hayat Kurtarmaya vesile olduğunuz için Kızılay Nevşehir Ailem adına teşekkür ediyorum" dedi.. FB_IMG_1656415081611.md.jpg FB_IMG_1656415079143.md.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.