MADO

Çadır Kampı Göreme'de Düzenlendi

Gündem 27.06.2022 - 21:12, Güncelleme: 28.06.2022 - 09:06
 

Çadır Kampı Göreme'de Düzenlendi

Ateş yakıp türküler söylerken ateş etrafında halay çekmeyi de ihmal etmediler.Gençlik ve spor il müdürü Özdermir'de gençlere tavisyelerde bulundu.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Çadır Kampı Etkiliğini Göreme'de düzenlendi.Göreme'deki Kampa Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de katıldı. Açık alanda kurulan Çadırlarda kalan katılımcılar ateş yakıp türküler söylerken ateş etrafında halay çekmeyi de ihmal etmediler.Gençlik ve spor il müdürü Özdermir'de gençlere tavisyelerde bulundu. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Zeybek gösteri ekibimizde ki erkekler ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Bey'in katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz çadır kampı etkinliğimizden kareler'' denildi..  
Ateş yakıp türküler söylerken ateş etrafında halay çekmeyi de ihmal etmediler.Gençlik ve spor il müdürü Özdermir'de gençlere tavisyelerde bulundu.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Çadır Kampı Etkiliğini Göreme'de düzenlendi.Göreme'deki Kampa Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de katıldı.

Açık alanda kurulan Çadırlarda kalan katılımcılar ateş yakıp türküler söylerken ateş etrafında halay çekmeyi de ihmal etmediler.Gençlik ve spor il müdürü Özdermir'de gençlere tavisyelerde bulundu.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Zeybek gösteri ekibimizde ki erkekler ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Bey'in katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz çadır kampı etkinliğimizden kareler'' denildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.