MADO

Alan Başkanı Kim Olucak ?

Nevşehir 09.06.2022 - 10:04, Güncelleme: 09.06.2022 - 10:16
 

Alan Başkanı Kim Olucak ?

Artık Vali Olmayacakmı oda bilinmeyenlerden birisi bakalım bu konuda detaylı bir açıklama yapılacakmı merakla bekleniyor.

Dün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kapadokya Alan Başkanlığında köklü bir değişiklik yapıldı. Yayınlanan Kararnameye göre Artık Kapadokya Alan Başkanı Olucak.Daha önce Nevşehir Il Valisinin Başkan olduğu kuruma Başkan Atamasımı yapılacak yoksa seçilecekmi bilinmiyor. Bu konuda Kamuoyu bilgi bekliyor.Bu Kararname ile Alan Başkanı artık Vali Olmayacakmı oda bilinmeyenlerden birisi bakalım bu konuda detaylı bir açıklama yapılacakmı merakla bekleniyor.
Artık Vali Olmayacakmı oda bilinmeyenlerden birisi bakalım bu konuda detaylı bir açıklama yapılacakmı merakla bekleniyor.
Dün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kapadokya Alan Başkanlığında köklü bir değişiklik yapıldı.

Yayınlanan Kararnameye göre Artık Kapadokya Alan Başkanı Olucak.Daha önce Nevşehir Il Valisinin Başkan olduğu kuruma Başkan Atamasımı yapılacak yoksa seçilecekmi bilinmiyor.

Bu konuda Kamuoyu bilgi bekliyor.Bu Kararname ile Alan Başkanı artık Vali Olmayacakmı oda bilinmeyenlerden birisi bakalım bu konuda detaylı bir açıklama yapılacakmı merakla bekleniyor. FB_IMG_1654758211380.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.