MADO

Remziye Çatlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 04.06.2022 - 16:30, Güncelleme: 04.06.2022 - 17:24
 

Remziye Çatlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhume Remziye Çatlı'ya yüce Allah'tan Rahmet Kederli Çatlı Ailesine Başsağlığı diliyoruz.

Rahmetli Abdullah Reisin Annesi Remziye Çatlı bugün Kaldırım Mezarligi Cami'inde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Dün Tedavi gördüğü hastanede son nefesini veren Remziye Çatlı için bugün İkindi namazı sonrasında Kaldırım Mezarligi Cami'inde Cenaze Namazı kılındı.Oldukça kalabalık bir cemaatin saf tuttuğu cenaze namazı sonrasında merhume Remziye Çatlı için Helallik alındı. Cenaze Namazı sonrası Naaş Kaldırım mezarlığında aile kabristanında defnedildi.Cenaze namazına MHP adına Yaşar Yıldırım,Tamer Osmanağaoğlu,Mehmet Yıldız katılırken,Milli Yol Partisinden Remzi Çayır ve Kalabalık bir Halk topluluğu katıldı. Merhume Remziye Çatlıya yüce Allah'tan Rahmet Kederli Çatlı Ailesine Başsağlığı diliyoruz.
Merhume Remziye Çatlı'ya yüce Allah'tan Rahmet Kederli Çatlı Ailesine Başsağlığı diliyoruz.
Rahmetli Abdullah Reisin Annesi Remziye Çatlı bugün Kaldırım Mezarligi Cami'inde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Dün Tedavi gördüğü hastanede son nefesini veren Remziye Çatlı için bugün İkindi namazı sonrasında Kaldırım Mezarligi Cami'inde Cenaze Namazı kılındı.Oldukça kalabalık bir cemaatin saf tuttuğu cenaze namazı sonrasında merhume Remziye Çatlı için Helallik alındı.

Cenaze Namazı sonrası Naaş Kaldırım mezarlığında aile kabristanında defnedildi.Cenaze namazına MHP adına Yaşar Yıldırım,Tamer Osmanağaoğlu,Mehmet Yıldız katılırken,Milli Yol Partisinden Remzi Çayır ve Kalabalık bir Halk topluluğu katıldı.

Merhume Remziye Çatlıya yüce Allah'tan Rahmet Kederli Çatlı Ailesine Başsağlığı diliyoruz. IMG-20220604-WA0005.md.jpg IMG-20220604-WA0004.md.jpg IMG-20220604-WA0003.md.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.