MADO

Remziye Çatlı Vefat Etti

Nevşehir 03.06.2022 - 19:18, Güncelleme: 03.06.2022 - 20:51
 

Remziye Çatlı Vefat Etti

Nevşehir'in Önemli isimlerinden Rahmetli Abdullah Reisin Annesi Remziye Çatlı Vefat Etti.

Tarih Yapraklarında kendine çok önemli bir yer edinen ve vefati büyük üzüntü yaratan  Rahmetli Abdullah Reisin Annesi Remziye Çatlı Vefat Etti.Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve durumu ağırlaşan Remziye Çatlı bugün öğleden sonra vefat etti. Vefatı büyük üzüntü yaratan Remziye Çatlı için 4 Haziran 2022 Cumartesi günü İkindi Namazını Mütakiben Kaldırım Mezarlığı Camiinde Kılınacak Cenaze Namazı sonrasında Kaldırım Mezarlığına Defnedileceği açıklandı. Nehabernevsehir.com olarak Merhume Remziye Çatlıya Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Çatlı Ailesinede Başsağlığı diliyoruz.
Nevşehir'in Önemli isimlerinden Rahmetli Abdullah Reisin Annesi Remziye Çatlı Vefat Etti.

Tarih Yapraklarında kendine çok önemli bir yer edinen ve vefati büyük üzüntü yaratan  Rahmetli Abdullah Reisin Annesi Remziye Çatlı Vefat Etti.Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve durumu ağırlaşan Remziye Çatlı bugün öğleden sonra vefat etti.

Vefatı büyük üzüntü yaratan Remziye Çatlı için 4 Haziran 2022 Cumartesi günü İkindi Namazını Mütakiben Kaldırım Mezarlığı Camiinde Kılınacak Cenaze Namazı sonrasında Kaldırım Mezarlığına Defnedileceği açıklandı.

Nehabernevsehir.com olarak Merhume Remziye Çatlıya Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Çatlı Ailesinede Başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.