MADO

MHP İl Başkanını İçeri Almadılar

Siyaset 03.06.2022 - 09:27, Güncelleme: 03.06.2022 - 09:44
 

MHP İl Başkanını İçeri Almadılar

Nevşehir'de Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir GİZLİGİDER’inde katıldığı Törene İl Başkanını Almadılar.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Nevşehir'in tarihinde en önemli Koltuklardan birisine oturan Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir GİZLİGİDER'inde katıldığı bir dizi program ve etkinlik yapılmıştı. Bu etkinliklerden biriside Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen Tarım ve Orman Bakanlığınca bu yıl 9 ilde gerçekleşecek Kız Kardeşim Projesi tanıtım organizasyonu idi ancak bu programın başında gerçekleşen bir olay Nevşehir'in gizli gündeminde şu anda en çok konuşulan konu oldu. İddia'ya göre Bu Organizasyona Davet edilen isimlerden biriside Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya idi.Kaya Bakan Yardımcısı Gizligider gelmeden önce Tören alanına geldi.Ancak içeri alınmadı. Kaya Tören alanına aracı ile geldi.Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü Giriş Nizamiyesinde Görevliler İlhan Kaya'yı tanımadı ve 'Buraya Araçla Giremezsiniz'' dediler.Bunun üzerine yine İddiaya göre İlhan Kaya Kendini Tanıttı, ancak Görevliler ya bunu duymadı yada anlayamamış olacak ki 'Buraya Arabayla Giremezsiniz' diye ikinci kere tekrar ettiler. Bunun Üzerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya orayı terk etti.Daha sonra olay oradaki yetkililer tarafından duyulunca defalarca İlhan Kaya arandı ancak İlhan Kaya tekrar programa katılmadı.  
Nevşehir'de Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir GİZLİGİDER’inde katıldığı Törene İl Başkanını Almadılar.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Nevşehir'in tarihinde en önemli Koltuklardan birisine oturan Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir GİZLİGİDER'inde katıldığı bir dizi program ve etkinlik yapılmıştı.

Bu etkinliklerden biriside  Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen Tarım ve Orman Bakanlığınca bu yıl 9 ilde gerçekleşecek Kız Kardeşim Projesi tanıtım organizasyonu idi ancak bu programın başında gerçekleşen bir olay Nevşehir'in gizli gündeminde şu anda en çok konuşulan konu oldu.

İddia'ya göre Bu Organizasyona Davet edilen isimlerden biriside Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya idi.Kaya Bakan Yardımcısı Gizligider gelmeden önce Tören alanına geldi.Ancak içeri alınmadı.

Kaya Tören alanına aracı ile geldi. Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü Giriş Nizamiyesinde Görevliler İlhan Kaya'yı tanımadı ve 'Buraya Araçla Giremezsiniz'' dediler.Bunun üzerine yine İddiaya göre İlhan Kaya Kendini Tanıttı, ancak Görevliler ya bunu duymadı yada anlayamamış olacak ki 'Buraya Arabayla Giremezsiniz' diye ikinci kere tekrar ettiler.

Bunun Üzerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya orayı terk etti.Daha sonra olay oradaki yetkililer tarafından duyulunca defalarca İlhan Kaya arandı ancak İlhan Kaya tekrar programa katılmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.