MADO

Şehir İçi Dolmuşlarda Para Kalkıyor

Gündem 01.06.2022 - 09:26, Güncelleme: 01.06.2022 - 09:35
 

Şehir İçi Dolmuşlarda Para Kalkıyor

Nevşehir'de Yakın bir tarihte Şehir içi dolmuşlarda kartlı sisteme geçiliyor

Yıllardır dillere pelesenk olan ançak bir türlü hayata geçmeyen bir konuda bugün son adım atılacak ve yakın bir tarihte artık Nevşehir'de Şehir içi Dolmuşlarda Para Kullanılmayacak. Nevşehir'de bir ilk daha gerçek olmaya hazırlanıyor.Bugün Toplanacak olan Nevşehir Belediyesi Meclis'inin gündem maddelerinden bir tanesi de ''İlimizde Faaliyet Gösteren Özel Halk Otobüslerinde Elektronik Ücret Toplama Sistemine Geçilmesi''. Yani Bu Madde kabul edilir ve yürülüğe girerse artık Nevşehir'de tıpkı diğer şehirlerdeki gibi Dolmuşlarda para ile ödeme değil kart ile ödeme dönemi başlayacak. Konuyu sorduğumuz Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran 'Evet doğru bu konuda bir süredir önemli çalışmalar ve değerlendirmeler yaptık,konu bugün meclis'te görüşülecek ardından da gerekli işlemler başlayacak ve Nevşehir'de artık dolmuşlarda Kart'lı sisteme geçilşecek'' açıklamasını yaptı...
Nevşehir'de Yakın bir tarihte Şehir içi dolmuşlarda kartlı sisteme geçiliyor

Yıllardır dillere pelesenk olan ançak bir türlü hayata geçmeyen bir konuda bugün son adım atılacak ve yakın bir tarihte artık Nevşehir'de Şehir içi Dolmuşlarda Para Kullanılmayacak.

Nevşehir'de bir ilk daha gerçek olmaya hazırlanıyor.Bugün Toplanacak olan Nevşehir Belediyesi Meclis'inin gündem maddelerinden bir tanesi de ''İlimizde Faaliyet Gösteren Özel Halk Otobüslerinde Elektronik Ücret Toplama Sistemine Geçilmesi''.

Yani Bu Madde kabul edilir ve yürülüğe girerse artık Nevşehir'de tıpkı diğer şehirlerdeki gibi Dolmuşlarda para ile ödeme değil kart ile ödeme dönemi başlayacak.

Konuyu sorduğumuz Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran 'Evet doğru bu konuda bir süredir önemli çalışmalar ve değerlendirmeler yaptık,konu bugün meclis'te görüşülecek ardından da gerekli işlemler başlayacak ve Nevşehir'de artık dolmuşlarda Kart'lı sisteme geçilşecek'' açıklamasını yaptı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.